Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Σχεδιάζουν αυξήσεις 105% στα τιμολόγια της ΔΕΗ!!.. ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!!!


Μήνυμα Νίκου Φωτόπουλου Πρόεδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προς βουλευτές ΠΑΣΟΚ

«Σύντροφοι βουλευτές όταν πριν από 32 χρόνια μπήκα στο ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τον κόσμο άκουγα τότε στις γιορτές νεολαίας που κάναμε πότε στη Νέα Σμύρνη πότε στη Νέα Φιλαδέλφεια πότε στου Ζωγράφου ένα πολύ ωραίο καταγγελτικό τραγούδι του Θωμα Μπακαλάκου για την αγροτιά που έλεγε: “Καημένη αγροτιά ας κερδοσκοπήσουν οι μεσάζοντες”.
Ελπίζω σύντροφοι βουλευτές 32 χρόνια μετά να μην το κάνετε επίκαιρο και στο χώρο της ενέργειας επιτρέποντας στον κάθε αερητζή να θησαυρίζει σε βάρος της επιχείρησης και του ελληνικού δημοσίου. Εμείς οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ ούτε εργοστάσια πουλάμε ούτε ενέργεια στην τιμή κόστους στους αεριτζήδες.
Καθαρές κουβέντες. Σε όλα υπάρχουν όρια. Ο αγώνας μας δεν είναι για εμάς είναι για τον καταναλωτή και για αυτό θα φτάσουμε στα άκρα. Θα ματώσουμε»

4 σχόλια:

  1. ΗΡΕΜΑ!
    Μη Προνομιούχε μου φαίνεται ότι τσιμπάς πολύ εύκολα στις σπέκουλες...
    (βγάλε μωρέ τον αγκυλωτό από το Χρυσοχοϊδη... έλεος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αδίστακτοι,δε καταλαβαίνουν τίποτα!!Μας ρήμαξαν,μας έκλεψαν,μας υπέταξαν στους τροικανούς και τώρα πίνουν οι ελεεινοί με καλαμάκι το αίμα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κρίση είναι τεχνιτή!
    Σκοπός τους είναι να προβάλουν ώς λύση για έξοδο από την κρίση μιά "Παγκόσμια Κυβέρνηση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πατριώτες σωστά τα λέτε, αλλά έχουμε και εμείς μερίδιο της ευθύνης. Όταν όλα τα χρόνια δεχόμασταν ανθρώπους μειωμένης ηθικής να μας εκπροσωπούν συνδικαλιστικά ή σε επίπεδο κεντρικής κυβέρνησης. Τώρα που εφτασε το αυγό στο ποπό μας κλαψουρίζουμε λες και δεν γνωρίζαμε ή κάναμε πως δεν γνωρίζαμε. Θα πιούμε όλοι μας το πικρό ποτήρι γιατι έτσι μας αξίζει μπας και βάλουμε μυαλό τόσο ώστε τα παιδιά μας να ζήσουν σε ένα κόσμο ποιό ηθικό. Θα μπορούσα να γράψω αμέτρητα παραδείγματα, αλλά αυτό κουράζει. Λοιπόν όχι σε προδότες όπως αυτούς που μας κυβερνούν τώρα, θέλουμε να πτωχεύσουμε αξιοπρεπώς και όχι σαν δούλοι όπως θέλουν οι παγκοσμοποιητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή