Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Αλέξης Τσίπρας «Κάνει έγκλημα που κατεβαίνει ο Αλαβάνος»


«Για το προσωπικό του γινάτι κόβει τον Μητρόπουλο από τον β' γύρο» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΝ
Σφοδρή επίθεση κατά του κ. Αλ. Αλαβάνου εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας , ο οποίος τον κατηγόρησε ότι για ένα « προσωπικό γινάτι» και με αντιπαραθετικό πολιτικό σχέδιο κόβει τη δυναμική που αναπτύσσεται γύρω από το ψηφοδέλτιο του κ. Αλ. Μητρόπουλου για την Περιφέρεια Αττικής. Οπως είπε o κ. Τσίπρας μιλώντας στο Μega, αν το 5% που καταγράφει σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ο κ. Αλαβάνος ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής υπήρχε ως δυναμική στην υποψηφιότητα του κ. Μητρόπουλου, ο κ. Μητρόπουλος «θα ήταν με τα τσαρούχια στον δεύτερο γύρο. Και στον δεύτερο γύρο θα έβγαινε απέναντι στον κυβερνητικό υποψήφιο και θα αμφισβητούνταν από τα αριστερά η κυβερνητική πολιτική». Γι΄ αυτό, τόνισε ο κ. Τσίπρας, η υποψηφιότητα Αλαβάνου είναι «πολιτικό έγκλημα». Οπως είπε χαρακτηριστικά, «για ένα προσωπικό γινάτι ή για ένα πολιτικό σχέδιο αντιπαραθετικό με το κόμμα που τον στήριξε, που επί 20 χρόνια τον είχε ευρωβουλευτή, που επί πέντε χρόνια τον είχε πρόεδρο, κατεβαίνει στην Περιφέρεια Αττικής ο κ. Αλαβάνος και κόβει τη δυνατότητα να αμφισβητηθούν το μνημόνιο και η κυβερνητική πολιτική από τα αριστερά...».

Από την πλευρά του, ο κ. Αλαβάνος απέφυγε να σχολιάσει τις αναφορές του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και όταν ρωτήθηκε χθες από «Το Βήμα» περιορίστηκε να δηλώσει: «Δικός μας αντίπαλος είναι η κυβέρνηση».

Στην Κουμουνδούρου πάντως η ηγετική ομάδα έχει στραμμένο το βλέμμα και στην υποψηφιότητα του κ. Ι. Δημαρά . Θεωρούν ότι δεν εκφράζει διεργασίες διαφωνούντων του ΠαΣοΚ που αντιδρούν στην κυβερνητική πολιτική από τα αριστερά αλλά μια ανώδυνη επιλογή που «δεν απειλεί το σύστημα».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=357456&dt=29/09/2010#ixzz116YnpU9v

2 σχόλια: