Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Μαζικός ξεσηκωμός Μαθητών – Φοιτητών!!!!!


Από Ανένταχτους Σοσιαλιστές Μαθητές – Φοιτητές


Ο φετινός χειμώνας είναι ίσως ο πιο καθοριστικός για τις τύχες μας ως νέους αυτής της χώρας, αλλά και για τις τύχες όλου του λαού.

Σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας, η νεολαία πάντα έδειχνε το δρόμο του ΑΓΩΝΑ και τις ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ενάντια στην καταπίεση, την οικονομική εξαθλίωση, την και την διάλυση της δημόσιας παιδείας.

Σήμερα που η κυβέρνηση καταδίκασε τους Παππούδες μας σε οικονομικό μαρασμό από τις συνεχείς απαράδεκτες μειώσεις των συντάξεων τους.

Σήμερα που η κυβέρνηση βάζει θηλιά στο λαιμό των γονιών μας, μέσω των περικοπών μισθών και της απίστευτης αύξησης των φόρων.

Σήμερα που μειώνουν τις δαπάνες για την παιδεία κατά 30%, και μας προετοιμάζουν για σκλάβους των 500 ευρώ στα δόντια Ελλήνων και ξένων αφεντάδων.

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ???

Γι αυτό καλούμε άμεσα όλους τους Μαθητές σε γενικές συνελεύσεις για να παρθούν αποφάσεις για καταλήψεις σχολείων αλλά και πορείες σε όλες τις μεγάλες πόλεις, για να ενώσουμε τις φωνές μας με όλο τον ελληνικό λαό, και να μπούμε μπροστάρηδες στον ΑΓΩΝΑ!!!!!


    Καμία μείωση δαπανών για την παιδεία.

    ΕΞΩ το ΔΝΤ από την Ελλάδα!!!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ

    ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!!!! ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!!!

4 σχόλια:

  1. ANTE ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ,ΜΑΛΑΚΑ,ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΠΗΘΙΚΟΙ,300 ΧΟΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ 10.000 ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΨΑΓΑΝ ΓΙΑ....ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ 11.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ 700.000 ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ.ΤΑ ΤΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. po po kafrila apo ton anonymo.... re thn koykoyla ton germanon hkseres na thn foras kai na prodidhs ellhnes antistasiakoys... pseytopatrioth toy koloy!!!! oyst!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καθικι κομουνι πουστραρχιδο καργολη οπως σκοτωνατε ελληνες γαμιωληδες αθεοι σκυλοι με σφυριες στο κεφαλι,εμεις τωρα πουρχετε η ωρα μισο κοψιμο λαιμου να αργοψοφατε και θα σας κατουραμε στην μαπα την ωρα που ψοφατε.
    Σταλινικο μηδενικο,κοπροσκυλο ανικανο που θες να τρως απο αλλους αυτοκτονα.κατσε με τα 750 μαλακα και εγω με 2250 τον μηνα.....θανατος στα κομουνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. paidia, akrivos gia auta pou grafontai edo pano eimaste stin katantia pou eimaste.
    akrivos gia to epipedo auto ...
    apolitistoi kai apaideutoi anthropoi...dostous kai eksousia.. kai ta piasame ta lefta mas!!!

    kai profanos anaferomai s auton me ta 2250.

    ΑπάντησηΔιαγραφή