Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

-Γιώργο, φτάνει πια η ατιμωρησία των καθαρμάτων!


Από τον Βασίλη Μπόνιο

-Γιώργο δεν έχεις δικαίωμα.

Δεν έχεις δικαίωμα να μας οδηγήσεις στην εξαθλίωση του ΔΝΤ δίχως να βάλεις ούτε ένα πολιτικό κάθαρμα στη φυλακή.

Τέρμα στην ανομία, σημαίνει τα καθάρματα στη φυλακή.

Αντ αυτού βλέπουμε την ατιμωρησία να συνεχίζεται και την Ελληνική Δικαιοσύνη να τιμωρεί τη μαρίδα και ν αφήνει ανέγγιχτους τους μεγαλοκαρχαρίες.

Η ανομία έχει μπολιάσει το μεδούλι της χώρας κι εσύ επιτρέπεις στον Μητσοτάκη να διαφεντεύει τη Δικαιοσύνη με αποτέλεσμα το βαθύ κράτος να παραμένει ανεξέλεγκτο.

Εαν δεν βάλεις μια ντουζίνα καθάρματα στη φυλακή θα ξεσπάσει πάνω σου η οργή των πολιτών. Οπως ακριβώς συνέβη και με τον προκάτοχό σου, ο οποίος δεν μπορεί να σταθεί σε χλωρό κλαρί.

Η προηγούμενη κυβέρνηση θεωρούσε τους πολίτες μαλάκες και είχε επιλέξει να συνδιαλέγεται μόνο με τους νταβατζήδες εραστές της.

Εαν κάνεις κι εσύ αυτό το λάθος δεν θα υπάρχει αύριο για κανέναν Παπανδρέου.

Δεν έχεις εσυ το δικαίωμα να μας ταπεινώσεις, συνεχίζοντας την ατιμωρησία των καθαρμάτων.

Απο τις οργισμένες αντιδράσεις των νέων ανθρώπων μέσα απο το διαδίκτυο κατάλαβες οτι επικοινωνιακές παπαριές και εξαρθρώσεις του κάθε τραχανοπλαγιά που βάζει βόμβες επειδή δεν έχει τ αρχίδια να καθαρίσει τα μεγαλοκαθάρματα της χώρας, δεν μας συγκινούν.

Η αστυνομία, η χαζοΕΥΠ, που παρακολουθεί τα κινητά μας και οι λοιπές ασφαλίτικες υπηρεσίες ας κάνουν τη δουλειά τους σωστά-δεν χρειάζονται όμως τις κάμερες και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.

Αν εσύ θέλεις να ταυτίσεις την πρωθυπουργία σου με τη συνέχιση της συγκάλυψης των καθαρμάτων και την παράδοση της χώρας μας-αλα Αργεντινή- στις ύεναιες των πολυεθνικών, ετοιμάσου για τα βίαια χρόνια που θα έλθουν.

Φτάνει πια η ατιμωρησία των διεφθαρμένων καθαρμάτων που οδήγησαν τη χώρα μας στην εξαθλίωση.

Πάρε τα μέτρα σου φίλε μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου