Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ πάει στην Αγία Άννα...


Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
http://press-gr.blogspot.com/2010/06/blog-post_7504.html
Απαντώ στον mhpronomiouxo που αναρωτιέται εύλογα που είναι η Νεολαία ΠΑΣΟΚ και γιατί δεν αντιδρά στα αντισοσιαλιστικά και εκτός πλαισίου ΠΑΣΟΚ ασφαλιστικά μέτρα (http://press-gr.blogspot.com/2010/06/blog-post_4921.html).
Οι νεολαίοι του κόμματος...
απεφάσισαν μετά από πολλά χρόνια να διοργανώσουν φεστιβάλ -αφού τώρα εκτός από τη SIEMENS έχουν και το κόμμα-μαμά να τους τσοντάρει χρηματικά- στην ωραία Αγία Άννα στην Εύβοια.
Συνεπώς, έχουν σκοτούρες και ευθύνες για την διοργάνωση ενός αξέχαστου τριημέρου εν όψει οικονομικής κρίσης με λεφτά από δωρεές και δεν μπορούν ν' ασχοληθούν με δευτερεύοντα θέματα, όπως τα εργασιακά και το ασφαλιστικό. Είναι ζητήματα που δεν συνάδουν με το κλίμα του καλοκαιριού και με την φιλοσοφία του Προέδρου Πανταζή (όχι του Λε.Πα.). Ακολουθεί το μήνυμα που προωθείται στο facebook από groups των νεολαίων...
"Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Φέτος για πρώτη φόρα μετά από πολλά χρόνια η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα προχωρήσει στη διοργάνωση του καλοκαιρινού φεστιβάλ, που θα διεξαχθεί στην Αγία Άννα στην Εύβοια, 8-9 και 10 Ιουλίου.
• Η τιμή για την συμμετοχή στο Φεστιβάλ έχει οριστικοποιηθεί στα 75€
• Το ποσό αυτό καλύπτει την μεταφορά προς και από τον χώρο της εκδήλωσης, τρεις διανυκτερεύσεις (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ) την παροχή εγκατεστημένης σκηνής , πρωινό και μεσημεριανό για τις ημέρες παραμονής μας καθώς και ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του camping.
•Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2103665314, ή μέσω του γκρουπ του τομέα οργανωτικής ανάπτυξης.
• Εντός των ημερών θα υπάρξει ενημέρωση για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων όπως και για τα θεματικά τραπέζια αλλά και της εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου