Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Τι θα γίνει με αυτόν τον κοπρίτη?


(απο την σχετική ομάδα στο facebook)
http://www.facebook.com/pages/PHTOU-SOU-PANKALE-DEN-TA-PHAGAME-MAZI-PARAITESOU-KAI-PHYGE-APO-TEN-CHORA/148563071847743

Δεν φτάνουν όσα τραβάμε απο της κλεψιές και τις ρεμούλες τους όλα αυτά τα χρόνια.
Δεν φτάνει που για χάρη τους οι εργαζόμενοι, η εργατική τάξη, και οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες οδηγούνται σε αφανισμό, ανεργία και εξόντωση..
Δεν φτάνει που φεύγουμε από τα σπίτια μας (μέχρι να μας τα πάρουν οι τράπεζες και αυτά) και δεν ξέρουμε αν γυρνώντας θα φέρουμε γάλα στα παιδιά μας..
Το κράτος και η άρχουσα τάξη μας χλευάζει μέσω του εκλεγμένου αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
Παίρνουν την εκδίκηση τους. Αφού 30 χρόνια τώρα μας έκλεισαν το μάτι στο νεοπλουτισμό, τώρα μας κλείνουν το στόμα και τα σπίτια. Κεκτημένα μιας εκατονταετίας τα γκρεμίζουν αφού κατάφεραν να διαβρώσουν το κίνημα, τα συνδικάτα, και να παραπλανήσουν με δανεικά τους μη προνομιούχους, τώρα μας λένε.. το πάρτι τελείωσε.
Αυτή είναι η αλήθεια και η οργή ξεχειλίζει...
Μόνο που η οργή απο μόνη της και χωρίς σαφή προσανατολισμό δεν μπορεί να έχει τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα, την προτιμούμε όμως από την παραίτηση του καναπέ.
Είναι η στιγμή που πρέπει να διδαχτούμε, και να διδάξουμε μεταφέροντας τις εμπειρίες μας στις επόμενες γενιές.
ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΟΘΙΆ ΤΟΥ ΥΨΩΜΕΝΗ.
ΜΌΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ.
ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΡΓΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.

Η ΜΑΧΗ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ....
ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Το ελάχιστο που απαιτούμε για τον συγκεκριμένο είναι να εγκαταλείψει τη χώρα ΑΜΕΣΑ!!!!!!

Για επίλογο βάζουμε μια φράση που μας έστειλε αναγνωστρια της σελιδας μας.. Από εμάς καλή σας νύχτα κύριε κοπρίτη...

<<Κύριε Παγκαλε εσείς μάθατε τον κόσμο να ψηφίζει σαν ραγιάς, και όπως φεύγετε πάρτε αι τα κομπλεξ σας μαζί. Και ελπίζω (αφού θέσατε την χώρα υπό κατοχή, να πάτε κάπου και να διδαχθείτε παιδεία... και να μάθετε επίσης τι συμαίνει “φέρομαι αντρικά”..θα το βρείτε στην ιστορία της Ελλάδος, μας το έμαθαν οι αγράμματοι του 21' .>>

1 σχόλιο:

  1. Σωστα βεβαιως όλα αυτα - ΑΛΛΑ...Δεν ειναι καιρός και ο μέσος Ελλην - κεντρώος ή δεξιός και για την αριστερά και τα κομάτια της ας μην αναφερθώ - να αναλάβει και τις ευθύνες των επιλογών του...;;;
    Καποιοι ανθρωποι κουνάνε πάντα τα σημαιάκια των κομματων κατω απο τα προεκλογικά μπαλκονάκια... Το ξερουν πως μετα ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΎΨΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΒΟΛΕΨΕΙ" ΚΑΠΟΥ...!!!
    Καποιοι τον εχουν ψηφίσει κι αυτόν όπως και πολλούς άλλους - εκτός αν θεωρούμε πως ο ψηφοφόρος ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ - οπότε αναλόγα λειτουργεί και ο καθε ΤΣΟΠΑΝΟΣ...
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΆΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΉ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΉ...ΠΆΝΤΑ ΣΤΟ ΈΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή