Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

H ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΦΤΑΣΕ... είμαστε έτοιμοι?


Τα γεγονοτα που ζουμε ειναι πρωτοφανη οποιαδηποτε συγκριση με το παρελθον η προσπαθεια να εξηγηθουν η να αναλυθουν αποτυγχανει.Καποιες προσπαθειες για να ελεγχθει ενα κινημα αναρχιας δινει καποιους κανονες απο κειμενα του παρελθοντος αλλα οταν φτασει στην πραξη της αντιστασης δεν εφαρμοζετε σαν κανονας η σαν στρατηγικη.Γιαυτο και οι περισσοτερες κοινωνικες ομαδες νοιωθουν οτι κατι τους προδιδει και δεν προχωρανε σε ενα τελειωτικο βημα επαναστασης.Ειναι δεδομενο πλεον οτι συνδικαλιστες και προεδροι σωματειων δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που αντιπροσωπευουν.Η κοινωνια ψαχνει να βρει δρομο εκτονωσης και οταν φτανει εκει κανενας δεν την οδηγει γιατι αυτο που ζουνε απο τους ηγετες τους ειναι ενα εφιαλτικο παραδειγμα ηγεσιας.

Οι περισοτεροι δεν συναινουν με μορφες αντιδρασης η οσοι συμμετεχουν φοβουνται τα μοντελα οδηγησης σε τετοιες αντιδρασεις.Ειναι ομως χωρις να το ξερουν περισοτερο ωριμοι απο καθε αλλη κριση γιατι εστω κιαν δεν εχουν ζησει κατι αναλογο δεν ρισκαρουν την ανθρωπινη φυση μιας δυναμικης αντιδρασης.

Εγω κανω μια ανφορα απο τις πολλες τις οποιες βλεπουμε

Εγω ομως βλεπω μια τεραστια αλλαγη που εχει συμβει στις ριζες μιας κοινωνιας που βιαια και με υπουλο τροπο της ζητησανε να κανει μια θυσια που σιγουρα δεν χρειαζοτανε....

Η Ιστορια ειναι σιγουρο οτι γραφει καινουργια κεφαλαια κρισης και ολα αυτα που ζουμε εμεις και εμεις οι ιδιοι δε τα δινουμε σημασια γιατι πρωταρχικο ρολο εχει η επιβιωση μας.ολα αυτα θα γραψουν το αποτελεσμα μιας επαναστασης.

Μπορει καποιοι απο εμας να την φανταζομαστε με συγκεκριμενες εικονες αλλα ενας τρελος ο Ναπολεον Βοναπαρτης την περιεγραψε οπως μια ιδιοφυια τον Ιωσηφ Λενιν.Τι κοινο ειχαν ενας τρελος και μια ιδιοφυα εβλεπαν οτι ΟΛΑ αρχιζουν οπως τα φανταζομαστε μετα οι εικονες θα χαθουν σε καποιες περιγραφες που θα κανουν ανθρωποι που δεν θα βλεπουν ουτε τις σταχτες μας...

Καμια γκρινια για τιποτα οτι ζουμε ειναι ιστορικο θελει στρατιωτες να γυρισει ο ηλιος

Τους ηρωες θα τους βρουν τα παιδια του μελλοντος δεν ειναι δικια μας ευθυνη ..Ευθυνη μας ειναι η δουλεια που πρεπει να κανουμε τωρα για να αλλαξει αυτο το σαπιο που ζουμε ολοι και αυτοι που το υπηρετουν
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1246197

2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝΠΟΛΕΜΟ!!!
    Εδώ ταιριάζει πλήρως το διαχρονικό σύνθημα «τις αλυσίδες ή τα όπλα». Όπλα εδώ είναι η δύναμη της οργάνωσης της ενιαίας πάλης της εργατικής τάξης στα κύρια μέτωπα στους μονοπωλιακούς ομίλους, στις μεγάλες επιχειρήσεις.
    Τώρα πρέπει να λυθούν ζητήματα που δε λύθηκαν σε προηγούμενα χρόνια. Να μπούμε τώρα στον πόλεμο. Να αποκρούσουμε το σχέδιο αλυσοδέματος και στην πορεία ανατροπή όλης της εξουσίας των πλουτοκρατών. Να γίνουν τα εργοστάσια, οι τράπεζες, κ.λπ. ιδιοκτησία του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχετε παιθανει και δεν το ξερετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή