Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 14-11: ΑΚΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ


Βρισκόμενοι λίγο πριν από την τελική σύγκρουση στους δρόμους, λίγο πριν το κύμα καταλήψεων δημόσιων κτιρίων, λίγο πριν μετατρέψουμε τους χώρους εργασίας σε χώρους αντίστασης, και τα πανεπιστήμια σε χώρους εξέγερσης δεν θα μπορούσαμε να συμμετάσχουμε στο γελοίο πανηγύρι σας.
Στον πρώτο γύρω στηρίξαμε Αριστερά ψηφοδέλτια και ξεκάθαρα στην Αττική την συνεργασία των Σοσιαλιστικών δυνάμεων με την Ριζοσπαστική Αριστερά <<ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ>> και ευχόμαστε αυτήν την συνεργασία να την πλαισιώσουν και άλλες αριστερές αντικαπιταλιστικές δυνάμεις. Όμως ξέρουμε ότι οι εκλογές δεν είναι το βασικό όπλο μας. Όπλο μας είναι τα χέρια και η καρδιά μας που θα τα χρησιμοποιήσουμε για να σας σταματήσουμε να τσαλαπατάτε της ζωές μας, να κλέβετε τον ιδρώτα μας και να μας καταντάτε σκλάβους των 500 ευρώ!!! Ε λοιπόν δεν θα σας περάσει!!!!!!
ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ – ΑΠΟΧΗ στην κάλπη τους
Μαζικοί συμμετοχή στους επερχόμενους αγώνες!!!!!!!!

ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

4 σχόλια:

  1. Σωστος,αλλα σκεψου οτι εχεις τη δυνατοτητα να διαλεξεις εχθρο στον δευτερο γυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειστε σκισμένες ρόμπες...και οχι σοσιαλιστες συνδικαλιστές..
    Μια απάντηση για σας στο
    galaxiako.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΣΧΟΣ... ΕΙΣΤΕ ΣΚΙΣΜΕΝΕΣ ΡΟΜΠΕΣ…και οχι " ανένταχτοι σοσιαλιστές συνδικαλιστές"
    Απάντηση σε ανάρτηση του "μη προνομιούχου"

    Να γιατί ψηφίζουμε δαγκωτό ΠΑΣΟΚ

    Οι τάχα «ενωμένοι ανένταχτοι σοσιαλιστές συνδικαλιστές»… ανένταχτοι Μητροπουλικοί σαλτιμπάγκοι ,σφουγκοκολάριοι του Μητρόπουλου, του μαϊντανού του Αυτιά που έκλεγαι για την αδικία των "παιδιών των στέιτσ", του ξερόλα εργατολουλού, ανακοίνωσαν ότι τώρα στο δεύτερο γύρο αυτοί... και μας προτείνουν και εμάς να ρίξουμε Ακυρο-λευκό- αποχή!! !

    Τι λέτε βρε καθυστερημένες κότες!!! Πότε ξυπνήσατε και αλλάξατε θέση…μόλις φάγατε την φάπα του πρώτου γύρου;;; Μόλις πήρε τον πούλο ο Μητρόπουλος;;; Πότε αλλάξατε πλευρό;;; Και γιατί;;; Πότε καταλάβατε ότι ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ όπως λέτε είναι ο αγώνας που ξαφνικά προτείνετε ;;; Για ποιους Αγώνες-καταλήψεις κτηρίων και δρόμους μιλάτε;;; Δύο μέρες πριν μας ζητούσατε επίμονα να σας ψηφίσουμε!!! Πήρατε τον πούλο και δυο μέρες μετά …μας καλείτε σε επανάσταση;;; Για ποιό γελοίο πανηγύρι μιλάτε;;; Αυτό που συμετείχατε;;; Τι σόι σοσιαλισμό επαγγέλλεστε;;; Τι σόι συνδικαλισμό εξασκείτε;;; Τι μυαλά κουβαλάτε;;; Πόση σαπίλα σέρνετε;;; Τι είδους κουμάσια επιτέλους είστε;;; Που και πότε μάθατε τέτοιες κολοτούμπες, τέτοια ξεφτιλισμένη συμπεριφορά;;; Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα σας εμπιστευθεί;;; Ποιος εργαζόμενος θα ακολουθήσει τον αχαλίνωτο, απερίγραπτο τυχοδιωκτισμό σας;;; Πόσο ξεδιάντροπα, θρασύτητα απευθύνεστε στους πολίτες αυτού του τόπου;;; Ποιοι νομίζετε ότι ειστε;;;Σε ποιούς απευθήνεσθε ορε πανηγυριώτες;;; ορε καθιστοί φραπέδες για ποιές εξεγέρσεις ετοιμάζεσθε;;; ορε κουνιστές κυράτσες ουτε τριάδες δεν ειστε ικανοί να φτιάξετε.Ποιούς εμπαίζετε;;; Τι παιγνίδια ειναι αυτά;;; Ορέ τυφλοκούταβα της συμφοράς... δεν εχετε το θάρος να πείτε κάναμε λάθος και ζητάγαμε ψήφο στον πρώτο γύρο..αλλά το ξανασκεφτήκαμε ηταν λάθος και τώρα λέμε αποχή... Αλλά απο το Μαρξ κρατήσατε το εξώφυλλο... οπως κρατούν τα κραγιόν οι πουτάνες...

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΕΣΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΝΝΟΙΑ " ΑΡΙΣΤΕΡΑ"

    Εμείς ως blog και ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ γράφαμε, εξηγούσαμε, ζητούσαμε ΑΠΟΧΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ στον πρώτο γύρο κόντρα σε όλα τα λαμόγια, τους ψεύτες , τους αριβίστες, τους σαλτιμπάγκους, τους Νενέκους, τους τσανακογλείφτες, τις ρόμπες σαν και εσάς !!!

    Aν εσείς λοιπόν κάνετε ΑΠΟΧΗ…τότε εμείς ψηφίζουμε δαγκωτό ΠΑΣΟΚ, ΣΓΟΥΡΟ, ΚΑΜΙΝΗ,ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟ, ΜΠΟΛΑΡΗ, ΑΡΓΥΡΗ…ακόμα και ΤΑΤΟΥΛΗ!!! αρκεί να ειστε μακριά μας!!!

    Σας αφιερώνουμε το άρθρο της tsaοusa …. « Ύμνος στους Αριστερούς»… είναι γάντι για πάρτι σας!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

    KIKLONAS, ANARXOS, ANARXOSIMORITIS, DIASKRONOS 12/11/2010 αναδημοσιεύουμε αυτούσιο το κατάντημά σας ακριβώς αποκάτω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. RE PASOKIA!!!! DEN MASAME!!! ESY KYRIE DIAKRONE... PARE FORA KAI ELA ME THN OPISTHEN!!!!
    MAYRO SE PASOK ND LAOS KAI NTORA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή