Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Λάθος η σκοπιμότητα η απεργία στα λεωφορεία στις 23 Φλεβάρη?


Από την Ένωση Ανενταχτων Σοσιαλιστών Συνδικαλιστών.

Έχουμε πολλές φορές επισημάνει ότι οι επαγγελματίες συνδικαλιστές έχουν δεκάδες τρόπους να προβοκάρουν τους αγώνες. Έτσι εξηγείται η εμμονή σε λεωφορεία και ενημέρωση να απεργούν την ίδια μέρα, με αποτέλεσμα ο λαός στην Αττική να μην μπορεί να μετακινηθεί, αλλά και όλος ο Ελληνικός λαός να μην ενημερωθεί για το πώς κυλάει η μέρα. Θυμίζουμε ότι στις συγκεντρώσεις τις 5 Μαΐου όλα τα ΜΜΜ λειτουργούσαν κανονικά, ενώ στις 15 Δεκεμβρίου τα ΜΜΜ λειτουργούσαν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Αυτό βέβαια δεν άρεσει στο κράτος.. και έτσι βάλανε τους συνδικαλιστές να κάνουν την ..βρώμικη δουλειά.
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην τους μιμηθούν οι εργαζόμενοι σε Μετρό Τράμ και ΗΣΑΠ, ώστε η Αθήνα στις 23 Φλεβάρη μνα γίνει μια λαοθάλασσα οργής.
ΚΑΛΟΥΜΕ έστω και τώρα τους συναδέλφους και συναγωνιστές της ΕΘΕΛ να μετατρέψουν την 24ωρη σε στάσεις εργασίας όπως στις 15 Δεκεμβρίου 2010, και τα λεωφορεία να λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί μέχρι της 9 το βράδυ.. (αν και η διάθεση είναι να μείνουν οι διαδηλωτές όλη την νύχτα μέχρι την νίκη).


Στις 23 Φλεβάρη ξεκινάμε… αντιστεκόμαστε.. μαχόμαστε μέχρι την ΝΙΚΗ!!!!

3 σχόλια:

  1. ουτε λαθος ουτε σκοπιμοτητα.....κατεβηκαν στην ΓΣ δυο προτασεις ....η μια απο την πασκε που ζηταγε αναστολη κινητοποιησεων και μια συνδιαμορφωμενη απο παμε -δακε-απ-σο και ΕΑΣ που μιλαγε για συνεχιση....το ζητουμενο ηταν η συνεχιση και το παμε επεμενε για 24ωρη στις 23 του μηνα...για να μην σπασει η προταση οι εργαζομενοι ψηφισαν τις κινητοποιησεις....Επισης δυομιση μηνες ειμαστε στους δρομους....ολοι εσεις που γραφετε οτι γραφετε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ; Τωρα σας επιασε η επαναστατικοτητα ;;;;;για τις 23 που απεργουμε και μεις; αφου ειστε τοσο αγωνιστες θα βρειτε τροπο να πατε...αλλιως οτι λετε το λετε για αλλοθι γιατι δεν θελετε να αφησετε τον καναπε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει φίλε συγχαρητήρια για το ήθος σου.Μάλλον δεν μπορεις να καταλαβεις τι σημαινει αλληλεγγύη.Θλίβομαι πραγματικά γιατί σας στηρίζαμε τόσο καιρό και τώρα κοιτάτε μόνο το συντεχνιακό σας συμφέρον.Να μην αναφέρω την παντελή απουσία σας απο τις κινητοποιήσεις του 2010-2011 μέχρι βέβαια που ακούμπησε και τον δικό σας κλάδο.Ντροπή σας πραγματικά!!!!Και για ποιον καναπέ μιλάς?Να ξεκινήσω απο την Νέα Ιωνία με τα πόδια να κατέβω κέντρο επειδή στην ΕΘΕΛ αποφασίσατε να κατεβείτε με τα μηχανάκια σας για πορεία με το ΠΑΜΕ?Πραγματικά εγω θα είμαι αλλα θα θέλω να δω πόσοι θα δώσετε το παρόν.Μια λέξη εν κατακλείδη μπορεί να σας χαρακτηρίσει:ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 12.38 Καταρχήν να σου πώ ότι έιμαστε στους δρόμους δεκαετίες τώρα όταν εσυ ήσουν βολεμενος στο δημοσιο καναπέ σου... έχουμε ερθει στα αμαξοστάσια για συμαράσταση σας.. και τα έχουμε πει. Γιαυτό να προσεχεις τις εκφράσεις σου περι καναπέ... ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.. ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΥΜΕ... ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΗ... ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή