Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Aυτη ναι...Ειναι ειδηση!!!

από τον Αναρχογατούλη
http://anarhogatoulis.blogspot.com/
48 ωρες πριν την απεργια
και η αντιτρομοκρατικη δεν εχει πιασει ουτε ενα"τρομοκρατη"!!!

Ουτε μια γιαφκα
Ουτε ενα "ορφανο" αποτυπωμα εστω..

Και ο ερμος ο τηλεθεατης με τι θα αποπροσανατολισθει εκεινη τη μερα;

Και τα καναλια τι θα δειξουν την ημερα της απεργιας;
Γιατι για να δειξουν τις χιλιαδες του κοσμου να διαδηλωνουν
το βλεπω λιγακι χλωμο.
Δεν το εχουν κανει ποτε !!!

Τι εχει αραγε στο μυαλο του ο σκηνοθετης;
Γιατι μας κρατα σε αγωνια;

Γιατι αποκλειετε να στερεψε ο φοβος τους
και να μη γεννα αρρωστημενες ιδεες....

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σου φίλε.Στην βόλτα που βγήκα οδηγήθηκα από τον φίλο αναρχογατούλη σε σένα.
    Με προβλημάτισε και το έκανα κουβέντα το θέμα της απεργίας των ΜΜΜ.
    Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω και είμαι υποχρεωμένη να δεχθώ την δικαιολογία του ΠΑΜΕ που έκανε την πρόταση και που το προηγούμενο διάστημα ήταν η δύναμη εκείνη που συνέβαλε ουσιαστικά και πρωτοστατούσε σε όλες τις κινητοποιήσεις του κλάδου.
    Βρισκόμαστε σε μια πολύ επικίνδυνη καμπή, σε φάση που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, με στόχο το μετά και όχι μόνον το τώρα.
    Εγώ για παράδειγμα έλεγα ότι θα μπορούσαν να περιοριστούν σε στάσεις εργασίας και μάλιστα να μεταφέρουν τον κόσμο με κλεισμένα τα ακυρωτικά.
    Αλλά ξέρεις ο ενθουσιασμός ο αυθορμητισμός, δεν είναι πάντα καλοί σύμβουλοι σε τέτοιες καταστάσεις.
    Πρέπει κανείς να παίρνει υπ΄όψη του, όλες τις παραμέτρους και να τις διαχειρίζεται προς όφελος και για το συμφέρον του κλάδου και της τάξης.
    Να παίρνει αποφάσεις ενταγμένες στο συμφέρον της στρατηγικής και του στόχου μας.
    Θα έχουμε χρόνο και μέσα από τους καθημερινούς μας αγώνες, θα εκφραστούν και θα προκύψουν καινούργιες δυναμικές, θα προκύψει το καινούργιο και θα αναδείξει το ορθό.Παλεύουμε για την διέξοδο με τις λιγότερες δυνατόν απώλειες.
    Και "πιέζουμε" αποφασιστικά,προς όλες τις "κατευθύνσεις", πείθοντας και εμπνέοντας ταυτόχρονα όλο και περισσότερους να μας ακολουθήσουν στους δρόμους του αγώνα.
    Στηρίζουμε όλους όσους βγαίνουν στον αγώνα και στους δρόμους της διεκδίκησης, ακόμη και αν το προηγούμενο διάστημα επαναπαύονταν στις δημόσιες πολυθρόνες τους.
    Μην ξεχνάμε ο κάθε εργαζόμενος είναι φυσικός μας σύμμαχος.Χωρίς αυτούς,όλους τους εργαζόμενους δεν πάμε πουθενά, δεν πετυχαίνουμε τίποτα.
    Και γονατιστοί να χρειαστεί εμείς θα είμαστε εκεί και για να πούμε ότι συμβάλουμε στον αγώνα για την ανατροπή τους, δεν πάμε μόνοι μας ούτε μόνον με την παρέα μας.Παίρνουμε και άλλους μαζί μας τους πείθουμε.
    Γαμώτο μου όσοι γίνεται περισσότεροι, να δηλώσουμε την απόφασή μας, να γίνουμε ο εφιάλτης τους.
    Κάνουμε ότι μπορούμε για την απεργία της Τετάρτης,με την ελπίδα να αποτελέσει ορόσημο και εφαλτήριο δυναμικών και αποτελεσματικών αγώνων.
    Σε χαιρετώ.
    ΥΓ Βλέπεις τι λες; Τι έχει στο νού του ο σκηνοθέτης;Την ιστορία αυτή, πρέπει να την γράψουμε εμείς, δεν θα παίξουμε στο έργο το δικό τους και σε όσα επιβουλεύονται .Εμείς οι σεναριογράφοι εμείς οι σκηνοθέτες εμείς και οι πρωταγωνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πω.. εδω στη σαλλονικα τα λεωφορεία κανουν σταση.. ας βαλουν μυαλο εκει κατω.. αν και απο οτι μας ειπαν θα λειτουργεί το μετρο και το τρενο.. οπότε κατι γινετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή