Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Θα μας βρείτε έξω από την πόρτα σας...

Από την σχετική ομάδα στο facebook
http://www.facebook.com/pages/%CE%98%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BE%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%82/201784623167485

Το πολύμορφο κίνημα αντίστασης στην καθημερινή εξαθλίωση αλλά και την ισοπέδωση της αξιοπρέπειας όλων μας, δυναμώνει και ανεβάζει στροφές. Οι μεγάλες Γενικές απεργίες, οι διαδηλώσεις, το κίνημα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ η Κερατέα, η καθημερινές πλέον συγκρούσεις πολιτών με τις δυνάμεις καταστολής, οι έντονες αποδοκιμασίες πολιτικών προσώπων και επαγγελματιών συνδικαλιστών, δείχνουν ότι η αυτοοργάνωση ομάδων πολιτών με σκοπό τη δράση ενάντια στη γκρίζα πραγματικότητα είναι τα ελεύθερα ρυάκια που θα γίνουν χείμαρρος. Ένα ακόμα ρυάκι προστέθηκε αυτές τις μέρες. Το.. έξω από την πόρτα τους. Το εγκαινίασε δημοσιογράφος τηλεοπτικού καναλιού και το ξεκίνησε με επιτυχία έξω απο το .. παλάτι.. του Τσοχατζόπουλου, βοηθούμενοι βέβαια και απο την δύναμη της δημοσιοποίησης της τηλεόρασης. Εμείς απο αυτήν την σελίδα στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή και καλούμε όλους του πολίτες ειρηνικά να την πλαισιώσουν την ερχόμενη Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 έξω από το σπίτι του Σημίτη στο κολονάκι στην οδό Αναγνωστοπούλου. Επίσης καλούμε σε ανάλογες πρωτοβουλίες ομάδες πολιτών σε όλη την Ελλάδα να οργανώσουν τέτοιες εκδηλώσεις. Εμείς θα στηρίξουμε μέσω της γνωστοποίησης κάθε πρωτοβουλία σε αυτήν την κατεύθυνση.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

1 σχόλιο:

 1. Πρόταση προς όλους τους BLOGGERS
  Προτείνουμε:
  Στις 2 Μάρτη Τετάρτη από τις 3μ.μ. μέχρι τις 11μ.μ. να αναρτήσουμε όλα τα blog ανάρτηση με τον ίδιο τίτλο και το κάθε blog τις δικές του απόψεις ως περιεχόμενο. Ως τίτλο:
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
  Προτείνουμε ακόμα μια φωτοσύνθεση του χάρτη της Ελλάδας με στάμπα « ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» μια φωτοσύνθεση είναι στην αρχική σελίδα του blog όποιος θέλει μπορεί να την πάρει .
  Με αυτό τον τίτλο που είναι φανταζόμαστε λίγο πολύ αποδεκτός από την μεγάλη πλειοψηφία των bloggers και φυσικά ο καθένας μπορεί να αναπτύξει τα δικά του επιχειρήματα και απόψεις αλλά και να δώσει και άλλες προτάσεις. (Στην ανάλυση προφανώς δεν γίνεται όλοι να συμφωνήσουν με ένα κείμενο ή τουλάχιστον προς το παρών είναι πάρα πολύ δύσκολο και θέλει προετοιμασία.)
  Α) Είναι ένας τρόπος να ακουστούμε από όλους ,πιο μακριά και πιο έντονα.
  Β) θα είναι μια δοκιμή και για επόμενη μαζική διαμαρτυρία ή προβολή κάποιου εθνικού ή κοινωνικο-πολιτικού ή οικονομικού ζητήματος.
  Γ) Η φωνή μας θα φτάσει και στο εξωτερικό και στις Βρυξέλλες πιο δυνατή.
  Δ) Εάν κάποιος διαφωνεί ή τώρα ή σε επόμενη παρόμοια κίνηση είναι ελεύθερος προφανώς να μη συμμετέχει είναι πέρα για πέρα επιλογή και δικαίωμα του καθενός .
  Όλοι μας να ενημερώσουμε όλα τα φιλικά μας blogs αλλά και όσα μπορεί ο καθένας για την κίνηση αυτή. Είναι μια πρόταση που δεν κρύβει καμία ύπουλη σκοπιμότητα παρά αυτά και μόνο που γράφουμε. Την πρόταση την κάνουμε με ειλικρίνεια και χωρίς άλλο στόχο ή σκοπό. Θεωρήσαμε σωστό να την διακινήσουμε μέσω σχολίων γιατί δεν βρίσκουμε άλλο τρόπο. Συνάδελφοι (αν στέκει ) bloggers η Χώρα μας πνίγεται …κάτι μα κάτι πρέπει να γίνει.
  Ευχαριστούμε κι ελπίζουμε το e-mαιl: diaskronos@gmail.com
  Η ομάδα του galaxiako.blogspot.com : diskronos, anarxos, antromeda, kiklonas, anarxosimoritis
  ΥΓ Εάν κάποιος (οποιοσδήποτε) θέλει το ονοματεπώνυμο μας θα το δώσουμε με το e-mail. Δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα χωρίς να ζητήσουμε το δικό του για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.
  galaxiako.blogspot.com 27/02/2011

  ΑπάντησηΔιαγραφή