Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Υποψήφιος με τον ΛΑ.Ο.Σ. ο αστυνομικός της βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Έλενας Παναρίτη




Του Κώστα Ζωγράφου
http://press-gr.blogspot.com/

Είναι γνωστό το κρυπτοδεξιό σύνδρομο που έχουν πολλά από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αποτυχημένα προσπαθούν να το αποκρύψουν, καθώς είναι έκδηλο στην πολιτική στάση τους και στις επιλογές τους.
Η βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, κ. Έλενα Παναρίτη, δεν έχει κρύψει τις αντισοσιαλιστικές απόψεις της και είναι γνωστή η σκληρή θέση της υπέρ αυτών αλλά και ακόμη πιο σκληρών οικονομικών μέτρων. Έχει υπηρετήσει μάλιστα, εργαζόμενη γι΄αυτή και την Παγκόσμια Τράπεζα.
Αντιγράφω από το επίσημο site του ΠΑΣΟΚ, κάποια παραπάνω στοιχεία του βιογραφικού της κ. Παναρίτη:
"Το συνολικό έργο της Έλενας Παναρίτη αναγνωρίζεται διεθνώς σαν καλή πρακτική εφαρμογή «θεσμικών οικονομικών». Είναι ειδική στα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και στην αντίστοιχη διαχείριση του δημόσιου τομέα. Τώρα είναι κοινωνικός επιχειρηματίας και επικεφαλής του Panel Group, ένας ειδικός συμβουλευτικός όμιλος που επενδύει σε υποβαθμισμένες περιοχές και παρέχει συμβουλές για τη δημόσια στρατηγική πολιτική και τη μετατροπή και αξιοποίηση, της μη ρευστοποιήσιμης ακίνητης περιουσίας. Κατά την διάρκεια της εργασίας της στην Διεθνή Τράπεζα ως οικονομολόγος, πρωτοστάτησε σε σειρά θεσμικών μεταρρυθμίσεων, όπως τη μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα και των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων στο Περού. Η Panel Group, ασχολείται με ρυθμίσεις αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας που χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τον ιδιωτικό τομέα και που αποδίδουν σημαντικά οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντολογικά αποτελέσματα."
Εύχομαι και υπουργοποίηση της κ. Παναρίτη για να 'ρθουν οι καλύτερες ποθητές μέρες. Αναρωτιέμαι, όμως, αν η βουλευτίνα του κυβερνόντως κόμματος γνωρίζει ότι ο αστυνομικός που έχει επιφορτιστεί το έργο της ασφάλειάς της ότι στις εκλογές που λαμβάνουν χώρα αυτό το σαββατοκύριακο στα συνδικαλιστικά όργανα της Αστυνομίας είναι υποψήφιος και μάλιστα με την στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ και ειδικότερα του κ. Μπαλάσκα. Είναι σύμφωνη η άφαντη επί του κοινοβουλίου βουλευτής με τον συνδικαλισμό στα σώματα ασφαλείας; Και πολύ περισσότερο, πώς νιώθει που ο προσωπικός της φρουρός, κ. Τσισμετζής Μιχάλης κατεβαίνει υποψήφιος στηριζόμενος από ένα αντίθετο ιδεολογικά κόμμα;
ΥΓ Η φωτογραφία είναι του νεαρού και είναι μία από τις 2 που έχει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Αλήθεια, η κ. Παναρίτη συμφωνεί με το ύφος και την εικόνα που δίνει ο αστυνομικός της, κρατώντας ένα μπουκάλι και πίνοντας; Mα είναι δυνατόν κ. Παναρίτη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου