Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Κύριε "επιτυχημένε" έτσι όπως πάμε θα βάλουν βόμβα και μέσα στο βρακί μας


http://politikiprotasi.blogspot.com/
Είναι πλέον εποτακτική ανάγκη να καταλάβει ο κύριος "επιτυχημένος" ότι έτσι όπως πάει το πράγμα, οι τρομοκράτες θα βάλουν βόμβα ακόμα και μέσα στο βρακί μας.
Τι κι αν ο επιτυχημένος "εξάρθρωσε" τον ΕΑ;
Το αποτέλεσμα είναι συνεχόμενες βομβιστικές επιθέσεις όπου μπορεί να φανταστεί κανείς.
Βέβαια ο "επιτυχημένος" δεν ανησυχεί. Τα μέτρα εναντίον της τρομοκρατίας που έχει λάβει αποδίδουν καρπούς, τους οποίους φυσικά μόνο αυτός βλέπει.
Από τη στιγμή που δεν είχε την πολιτική ευθιξία να παραιτηθεί μετά τα όσα έχουν γίνει...
αποτελεί κι αυτός άλλο ένα κακό παράδειγμα πολιτικού, που έχει αναγάγει την ανεπάρκεια σε καθημερινή πρακτική.
Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό.
Το χειρότερο είναι ότι αν Θεός φυλάξει ο επόμενος στόχος των άνανδρων τρομοκρατών είναι τέτοιος που προκαλέσει λαϊκή αποδοχή τι θα γίνει;
Έχει αναλογιστεί κανείς τι τραγικές συνέπειες μπορεί να υπάρξουν στην απευκταία περίπτωση που τα παλιοτόμαρα που σκοτώνουν αθώους ανθρώπους, αποκτήσουν λαϊκό έρεισμα;
Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι από κάθε άποψη.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την ανελέητη και άδικη επιδρομή της στη μεσαία και χαμηλή τάξη έχει δημιουργήσει δυστυχώς το κατάλληλο έδαφος για την αποδοχή ακραίων πράξεων.
Στα ζητήματα της τρομοκρατίας, χρειάζεται ομόθυμη καταδίκη από όλους, αλλά και σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα που ο "επιτυχημένος" φαίνεται ότι δε διαθέτει.
Χρειάζεται νηφαλιότητα και κοινή μαζική καταδίκη της τρομοκρατίας, για να μη φτάσουμε στο σημείο να αντιμετωπίζουμε το τέρας που μόνοι μας δημιουργήσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου