Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

Για αυτήν την ψευδή είδηση ποιος τιμωρήθηκε?


Τώρα τα βάλατε και με τα blogs?॥ αυτά ενοχλούν την <δημοκρατία> σας?॥ και μας κουνάει το δάχτυλο ο κύριος Πεταλωτής... Να χαιρόσαστε την έγκριτη δημοσιογραφία που ελέγχετε ... για πειτε μας αν αυτή δεν είναι ψευδή είδηση τότε ποια είναι॥?.. και τι κυρώσεις επιβλήθηκαν?

------------------------------------------------------------------------------------

Γκάφα! "Έφεραν" τον Ερντογάν στην Αθήνα΄Βήμα΄,΄Ελευθεροτυπία΄ και ΄Έθνος΄

Στο άρθρο αυτό γίνεται λόγος για "παγωμένο κλίμα" στην συνάντηση, "παρά τα χαμόγελα", καθώς και ότι "η συζήτηση κάλυψε όλα τα θέματα του φακέλου ΄έλληνοτουρκικές σχέσεις΄". Παρατίθενται παρακάτω, ενδεικτικά αποσπάσματα από την (απολύτως φανταστική!) συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν, πάντα κατά το σημερινό Βήμα της Κυριακής, σελίδα Α11 στην Ά Έκδοση:

  • "Το παγωμένο κλίμα που επικρατεί εσχάτως στις ελληνοτουρκικές σχέσεις κατεγράφη, παρά τα χαμόγελα, και κατά την εθιμοτυπική συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή με τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χτες το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου."
  • "Αν και δεν είχε καταρτιστεί συγκεκριμένη ατζέντα, η συζήτηση κάλυψε όλα τα θέματα του φακέλου ΄ελληνοτουρκικές σχέσεις। Ο Πρωθυπουργός επανέφερε το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που έχει ανέβει πολλές θέσεις στην κυβερνητική ατζέντα।"
Να θυμίσουμε οτι ο Ερντογαν τελικά... δεν ήρθε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου