Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Ιουλιανά στο ΠΑΣΟΚ!!!!.... η οργή γίνετε οργάνωση..



Το λέμε καιρό. H βάση του ΠΑΣΟΚ βράζει, και αυτό το ξέρει καλά η ηγεσία του κινήματος, εδώ και καιρό τα στελέχη δεν μπορούν να πάνε στις οργανώσεις υπό τον φόβο επεισοδίων ανάλογων αυτόν που βίωσε 2 φορές ο Σωκράτης Ξυνίδης στην Ιπποκράτους. Στους χώρους δουλειάς και σε συνδικαλιστικό επίπεδο πολύ σκέφτονται να ζητήσουν άμεσα την παραίτηση του προέδρου τής ΓΣΕΕ κυρίου Παναγόπουλου, και ετοιμάζονται για σκληρές κινητοποίησης μαζί με την αριστερά ξεκινώντας από την ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο, ενώ στελέχη οργανώσεων κινούνται για εκδήλωση διαμαρτυρίας στις 3 Σεπτεμβρίου ξεχωριστή από την επίσημη!!!! Άλλωστε πριν 15 μέρες επώνυμα 5 συνδικαλιστές υπέγραψαν κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα και ζητούσαν παραίτηση Παπανδρέου. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίχθηκε αρκετά στο διαδίκτυο όπου υπάρχουν πια ελάχιστοι υποστηρικτές, και δεν φτάνει αυτό οι δυναμικότερες διαδικτυακές ομάδες όπως η Κίνηση Πολιτικής Διαβούλευσης και το γκρούπ στο facebook Είμαστε ΠΑΣΟΚ είμαστε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ είμαστε ΠΟΛΛΟΙ στείλανε χιλιάδες μηνύματα για την εκδήλωση με τίτλο << "ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΣΗΕΑ (ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 20, ΑΘΗΝΑ) Στις 7 το απόγευμα και κεντρικό ομιλητή τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ πλέον βουλευτή ΑΤΤΙΚΗΣ Β. Οικονόμου, όπου χωρίς λεονταρισμούς και μεγαλόσχημα λόγια διατρανώνει παντού ότι <<εργάζεται σταθερά για την δημιουργία της μεγάλης κεντροαριστεράς>>. Παράλληλα πολλά στελέχη από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του Γ. Παναγιωτακόπουλου απαιτούν σκληρότερη στάση, άμεση μαζική αποχώρηση, πριν τις διαδικασίες του επερχόμενου συνεδρίου που κανονικά είναι για τον Μάρτιο του 2011 αλλά ουδείς ξέρει αν θα πραγματοποιηθεί, και αν υπάρχει νόημα συμμετοχής, αφού θεωρούν ότι η κοινωνία με τις αντιδράσεις της θα θέσει την κυβέρνηση και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους 157 <νομοταγής> βουλευτές, στα σχοινιά του πολιτικού <ρινγκ>….οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες μιας και το ΠΑΣΟΚ πια είναι κόμμα με στρατηγούς… αλλά χωρίς στρατιώτες!!!!!

3 σχόλια:

  1. Μετά τα καμώματα του Νομάρχη Χίου, την ανθελληνίδα Θάλεια, τον ελληνόφωνο κεντροαριστερό δικηγόρο & την ελληνοποίηση των νομιμοποιηθέντων λαθρομεταναστών (sic), είναι πλέον απαραίτητο οι "ΠΟΛΛΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΣΟΚτζήδες" να μας ενημερώσουν αν είναι (original) ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑΦΕΡΙΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωχ.. πλακωσανε και οι γνησιοι... ελεος πια.. τι ειναι αυτα ρε μεγαλε εκει στην χιο??... για λιγα ψιφαλακια μεχρι και για αρια φυλή είσαι ετοιμος να μιλήσεις... κριμα... αυτη ειναι η καταντια των υπερ-ελληνων!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. fainetai pos akoma esena den souxoune mpei sto spiti oute s exoune gamisei eno koimasai ..ortios kai xaplomenos...dont worry apla den exoune erthei akoma stin perioxi sou...malakes..opoios tolmaei na pei pos den mporei na kanei mia volta stin patision kai stin vathis kai tosa alla simeia einai ratsistis...sou eyxomai na se ponesei kiolas otan tha sou mpei vatheia

    ΑπάντησηΔιαγραφή