Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!


ΕΣΕΙΣ….

…Που κυβερνάτε 38 χρόνια τώρα

…Που μας κατακλέψατε και χρεοκοπήσατε την χώρα

…Που ψηφίσατε το μνημόνιο

…Που μας απειλείτε με ΜΑΤ και φυλακές

…Που μας κατακρίνετε από τα τηλεπαράθυρα σας

…Που μας δίνετε μισθούς πείνας

…Που μας μπολιάζεται με ρατσισμό και φασισμό

…Που μας ξεπουλάτε για τα κέρδη σας

…Που καταστρέψατε τα όνειρα μας

Αν δεν φύγετε από την χώρα…

ΕΜΕΙΣ…

…Άνεργοι

…Συνταξιούχοι

…Εργάτες

…Εργαζόμενοι

…Αυτοαπασχολούμενοι

….Μικρομεσαίοι

….Υπάλληλοι

…Φοιτητές

…Σπουδαστές

…Μαθητές

…εξοργισμένοι

…καταπιεσμένοι

…εξαπατημένοι

…απελπισμένοι

Δεν θα φύγουμε από τους δρόμους….



6 σχόλια:

  1. Να κλείσουμε και τα αεροδρόμια για να μην επιτρέψουμε σε κανέναν "αληταρά" να φύγει ως "Τριανταφυλλίδης". Να μείνουν όλοι εδώ και να δικαστούν, καταδικαστούν και να έχουν την τύχη των 6 στο Γουδί.Όποιος και όποια υπέγραψε το μνημόνιο χωρίς προηγουμένως να ζητήσει τα κλεμένα απο πολιτικούς χρήματα πίσω, να τον τουφεκίσουν για παραδειγματισμό.Ο λαός, αυτό το άβουλο σώμα που πάνω του ασελγούν βάρβαροι πολιτικοί γόνοι γενεών και γενεών, θα πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει. Ακόμη και οι Αιγύπτιοι και οι Τυνήσιοι που θεωρούνται απο μας τους έξυπνους ράθυμοι ξεσηκωθήκαν. Εμείς τι περιμένουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΩΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΟΝΑΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΑΙ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ11 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:42 π.μ.

    κρεμασμα στο συνταγμα ολοι οι κλεφτες ονειρων και ελπιδας...γιατι την Ελλαδα που ονειρευτηκαμε ΔΕΝ θα μας την πηδηξουν ανθρωποι που πληρωνουν ακομη και το πηδημα.....Δεν ειναι αγαπητοι μου ολα σαρκα και λεφτα σ αυτη τη χωρα, και οσοι βουλευτισκοι,πολιτικαντηδες και φασουληδες το ξεχασατε....ερχεται η ωρα που τα αεροδρομια θα ειναι κλειστα για ολους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (που μας μπολιαζετε με ρατσισμο και φασισμο????) υποπτος ο ρολος σας μαγκες! τι θελετε δηλαδη?να γεμισει η χωρα μας ασιατες τουρκους μαυρους και αλβανους? ετσι θα σωθουμε??ετσι θα σωσουμε την ελλαδα μας? ποσα περνετε ρε καλωπαιδα για να λετε τετοιες καθολου τυχαιες μαλακιες.. και ποιος σας τα ακουμπαει? μηπος ολοι σας εχετε το ιδιο αφεντικο λεω μηπος? με εκεινα τα καλωπαιδα μεσα στη βουλη.. εκτος και αν ειστε τοσο μεγαλοψυχοι ψευτοεπαναστατες οπως του δεκεμβρη τα παιδια.. που σπασανε και κλεψαν του απλου κοσμακι της περιουσιες η που καψανε τους αθωους στην μαρφιν! αν ειστε τετοιοι επαναστατες ειστε εχθροι του απλου ελληνα πατριωτη!! αν ξερετε βεβαια τι σημαινει η λεξη πατριωτης..αν και δεν νομιζω αν κρινω απ το μπλογκ σας δεξια και αριστερα. και παω στυχημα πως κανενας απο εσας δεν θα ειναι εκει!θα βαλετε παλι αλλους να βγαλουν το φιδι απ την τρυπα και εσεις οπως παντα θα εισαστε κρυμενοι στη φωλια. δηλοι ψευτοεπαναστατες γιατι δεν τα βαζετε πραγματικα με το κεφαλαιο και τους τοκογλυφους να δειξτε σε ολους την μαγκια σας! αλλα πως να τα βαλεις θα μου πειτε τωρα.. με την οικογενεια σας η να καψεις πρωτα του πατερα σου το μερσεντες.. δεν ειστε επαναστατες ρε κοπριτες της αριστερας βαλτοι ειστε αλητες προδωτες της συμφορας!! ενας ανεργος σας τα γραφει αυτα με δυο παιδια και οχι κανενας σαν του λογου σας μισθομενος απλυτος κατσαπλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον από πάνω Ανώνυμο.. Αλλά πρέπει να γλιτώσουμε από την πλέμπα των πολιτικών.. πρέπει να τους κρεμάσουμε τους κλέφτες και τους προδότες.. που μας ξεπούλησαν μέχρι και εμάς τους ίδιους.. ΘΑΝΑΤΟΣ στους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ.. Να οργανωθούμε.. Ομάδες να κλείσουν τα αεροδρόμια και τα λιμάνια κι άλλες να τους καθαρίσουν μέσα κι έξω από τη Βουλή.. ΘΑΝΑΤΟΣ στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. ΘΑΝΑΤΟΣ στους ΚΛΕΦΤΕΣ.. ΘΑΝΑΤΟΣ στους ξεφτιλισμένους πολιτικούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή