Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

STOP στον οχετό των εντεταλμένων των 8 !!!!!!!!


Έχουν καταντήσει αηδία, τα κανάλια τους δεν πείθουν κανέναν, οι εφημερίδες τους βουλιάζουν, κράτος κόμματα τροίκα και νταβατζηδες βλέπουν το ένα μετά το άλλο τα αναχώματα τους να καταρρέουν, και νιώθουν την καυτή <<ανάσα>> του οργισμένου λαού ολοένα και πιο κοντά τους. Από τη να ξεκινήσουμε.. από την λυσσαλέα επίθεση των καναλιών σε κάθε κοινωνική ομάδα που απεργεί και αντιστέκεται, από τις εθνικιστικές και ρατσιστικές κορόνες τους, (ποτέ δεν ξεχνάμε ότι ο ρατσισμός ο εθνικισμός και ο φόβος είναι το τελευταίο οχυρό του συστήματος), από την λάσπη σε ονόματα και υπολήψεις πολιτών (υπόθεση γερμανίδας για τρομοκρατία), και τέλος τα καραγκιοζιλίκια των πρωινάδικον, που θέλουν οι συνομιλίες της κυβέρνησης και των συνδικαλιστών να γίνονται on camera με τους ίδιους διαμεσολαβητές.

Και μέσα σε όλα αυτά η ..αδιαμφισβήτητου.. κύρους… δικαιοσύνη μέσα από το ΣτΕ, να θεωρεί συνταγματική την κλοπή των μισθών και τον συντάξεων, το μνημόνιο και το ξεπούλημα 5 γενεών, αλλά βρήκαν αντισυνταγματική την συμμετοχή στα κοινά 156.000 μεταναστών (που πληρούν τις προϋποθέσεις).

Μπράβο κύριοι της δικαιοσύνης… όλα τα άλλα είναι δίκαια.. αυτό σας ενόχλησε..

(αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από την έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής, που οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, δυσάρεστες και για τους γηγενής αλλά και για τους μετανάστες.).

ΣΑΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΟ

ΟΛΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ !!!!!!!!

ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ!!!

23-2 ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ…

23-2 ΓΕΝΙΚΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

5 σχόλια:

  1. Αστο σας εχουν παρει χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τους γηγενής αλλά και για τους μετανάστες.)

    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΩΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AYTOS OPOS LES ELLHNAS MPOREI NA MHN EINAI... ALLA ESY ROYFIANOS FASISTAS ASFALITHS MALAKAS... EISAI!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ;ΜΗΠΩΣ ΑΠΕΛΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟ ΕΡΑΣΤΗ ΣΟΥ;ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eno ton diko soy lathroerasth ton exeis kanei nomimo kai se psifhse karagkiozako toy mixaloliakoy??? ante kopriti pasoke fasista!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή