Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Δεν θα ντρέπομαι που είμαι ΠΑΣΟΚ αν και μόνο αν….


-Είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για ανατροπή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της κυβέρνησης.
- Δηλώνω στην γειτονιά μου, στο Πανεπιστήμιο μου, στη δουλεία μου, ότι η κυβέρνηση δεν έχει λαϊκή νομιμοποίηση για αυτά που πράττει, και μας υφάρπαξε την ψήφο λέγοντας μας ψέματα.
- Όσοι είναι οργανωμένοι στο ΠΑΣΟΚ οφείλουν να ζητήσουν τις παραιτήσεις όλων των βουλευτών που θα ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα. και να βγούνε στις γειτονιές να καλούνε τον κόσμο στην απεργία της Τετάρτης.
- όταν ζητάμε να μπουν φυλακή οι υπ αίτιοι, δηλαδή τα λαμόγια του ΣΗΜΙΤΗ και του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!!!!
Σύντροφοι είμαστε υπερήφανοι για τους αγώνες που έχουμε δώσει, από το 1-1-4, την εξέγερση του πολυτεχνείου, την εθνική αντίσταση. Δεν θα αφήσουμε να λερώσει κανένας αυτή μας την πορεία, και ιδίως το σοσιαλφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ που σήμερα έχει καταλάβει την ηγεσία του κινήματος και της χώρας.
Η ΘΕΣΗ ΚΑΦΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ – ΜΕΛΟΥΣ-ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ…
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!!! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΣΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ!!!!!!

3 σχόλια:

  1. Αντί για κοροϊδίες του τύπου "Αντίσταση Παντού", κομμούνες του Παρισιού, πασοκική αντιπολίτευση εκ από τα έξω, φωνές και κατάρες και άλλα υπερ-επαναστατικά, να τοποθετηθείτε Πολιτικά ΤΩΡΑ. Αλλιώς να βρείτε καταφύγιο στο Ξεκίνημα, την ΚΟΕ, το Indymedia, το παράνομο ΚΚΕ, το Μέτωπο του Αλαβάνου ή τον γιαλαντζί ΣΥΡΙΖΑ.
    Αν πραγματικά θέλετε ένα άλλο ΠΑΣΟΚ και έναν επανακαθορισμό Κυβερνητικής πολιτικής ειναι Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΡΑ! Να λοιπόν ένας έστω και πρόχειρος άξονας για να μπει σε οργανώσεις, νομαρχιακές, τομεακές, ΟΕ, κλπ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ!:

    Ο Πρόεδρος πρέπει:
    1. Να δώσει επιτέλους ζωή στην Οργάνωση, αλλά και να απαντήσει γιατί επί 7 μήνες τώρα έχει καθηλωθεί κάθε πολιτική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ.
    2. Να προστατεύσει τους πολίτες έναντι των υποχρεώσεων τους σε Τράπεζες, Ασφαλιστικές εταιρείες, κλπ. και να πάρει μέτρα κατά τις Ακρίβειας.
    3. Τα μέτρα λιτότητας να κατανεμηθούν ισοβαρώς ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
    4. Ήδη έχουν εντοπιστεί φοροφυγάδες, επίορκοι γιατροί και διοικούντες σε Νοσοκομεία, κλπ. Όλοι πρέπει να επιστρέψουν ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ακόμη και μέσα από δημεύσεις περιουσιών.
    5. Να γίνει σχολαστική εφαρμογή του Πόθεν Έσχες.
    6. Να καταθέσει το ΠΑΣΟΚ πρόταση για εξεταστική επιτροπή για το Έλλειμμα, το Χρέος και τις ψευδείς Στατιστικές.
    7. Να συγκληθεί το Εθνικό Συμβούλιο για την εμβάθυνση του πολιτικού περιεχομένου του κινήματος του Νέου Πατριωτισμού.
    8. Να διαλυθούν πάραυτα οι "οργανωμένες" τάσεις και συνδικαλιστικές γιάφκες που δρουν αντικομματικά.
    9. Να συζητηθεί σε όλες τις βαθμίδες της Οργάνωσης, έστω και τώρα, τι συνέβη με τα Οικονομικά της Χώρας. Όλα στο φως με ντοκουμέντα.
    10. Να ολοκληρωθούν οι διερευνήσεις των Νεοδημοκρατικών σκανδάλων...
    11. Να επιταχυνθεί η διαδικασία σύγκλισης του Συνέδριου του ΠΑΣΟΚ..
    12. Να διαλυθεί η σημερινή ΠΑΣΚΕ και να δρομολογηθεί μια νέα ΕΝΕΡΓΗ συνδικαλιστική παράταξη που θα βασίζεται στις δημοκρατικές διαδικασίες και δεν θα είναι φέουδο της ΓΣΕΕ.
    13, 14, 15, κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ναι ρε εδω μας εχουν ξεσκισει... εσυ γραφειάκιας ομως... για διαδικασιες μιλα μας... ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ... ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!! ΑΙ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλληνες πολίτες,
    Η πρασινογαλάζια χούντα των απατεώνων που μας κυβερνά απο το 74 καταλαβαίνει μόνον από αυτό που κάθε Έλληνας πλέον έχει τη δυνατότητα να κάνει - αφού του έχουν στερήσει όλες τις άλλες ελευθερίες:

    ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑ, ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή