Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

....ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞAΝΑ....


....ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑ...
Να τους δώσουμε το δεύτερο δυνατό <χαστούκι>..
Να τους δηλώσουμε ότι δεν θα μας τρομάξουν τα δακρυγόνα τους...
Να απαιτήσουμε να πάρουν πίσω ότι αντιλαϊκό αποφάσισαν...
Να τους υπενθυμίσουμε ότι δεν έχουν την λαϊκή νομιμοποίηση...
Να τους ξεκαθαρίσουμε ότι καμία συναίνεση και καμία κοινωνική ειρήνη δεν θα υπάρξει αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη και δεν επιστραφούν στο δημόσιο ο πλούτος που κλάπηκε και σπαταλήθηκε...
Να προειδοποιήσουμε για την απόσυρση κάθε σκέψεις για κατάθεση στη βουλή του ασφαλιστικού που παρουσίασαν, και να επιστρέψουν στα ασφαλιστικά ταμεία ότι έκλεψαν και ότι έχασαν οι <κύριοι> του χρηματιστηρίου και των δομημένων ομολόγων...
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ... ΓΙΑ ΕΜΑΣ.. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ...
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!

4 σχόλια:

  1. ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ...
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ!

    Από την εφημερίδα TA NEA (15/5/10) σελ.17
    Μισθωτοί χωρίς... αποδοχές!
    Στην τσιμπίδα της Εφορίας 177.500 που δήλωσαν μηδέν εισοδήματα
    ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΛΑΣΚΑΡΗ

    Αντιμέτωποι με τον έλεγχο και τα πρόστιμα της Εφορίας θα βρεθούν 177.500
    μισθωτοί οι οποίοι πέρυσι δεν δήλωσαν καν αποδοχές (από 10.000 έως και πάνω από 50.000 ευρώ) ή δήλωσαν χαμηλότερες από τις πραγματικές.
    Πιάστηκαν στην τσιμπίδα των διασταυρώσεων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και τώρα έρχεται η σειρά των Εφοριών να επιβάλουν και να εισπράξουν πρόστιμα και διαφυγόντες φόρους.
    (............)
    149.323 φορολογούμενοι δήλωσαν εισοδήματα χαμηλότερα από αυτά που προκύπτουν από τις δηλώσεις των εργοδοτών τους. Το συνολικό ύψος των μη δηλωθέντων αποδοχών υπερβαίνει τα 205 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, για περίπου 80.000 φορολογουμένους οι αποκλίσεις μπορούν να χαρακτηριστούν αμελητέες καθώς δεν υπερβαίνουν τα 500 ευρώ. Υπάρχουν όμως και περίπου 30.000 φορολογούμενοι οι οποίοι απέκρυψαν εσκεμμένα ή κατά... λάθος εισοδήματα από 2.000 έως 5.000 ευρώ.
    28.177 φορολογούμενοι δηλώθηκαν από εργοδότες ως αποδέκτες αμοιβών για μισθωτές υπηρεσίες άνω των 10.000 ευρώ, οι ίδιοι όμως δεν υπέβαλαν δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το αντίστοιχο οικονομικό έτος (2009, για τα εισοδήματα του 2008). Το συνολικό ποσό εισοδήματος που δεν δηλώθηκε από αυτές τις περιπτώσεις αγγίζει τα 507 εκατομμύρια ευρώ.
    Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα 611 φορολογούμενοι οι οποίοι δεν δήλωσαν καν εισοδήματα πάνω από 50.000 ευρώ.

    ΜΗΝΥΜΑ: ZHTEITAI KOINΩNIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτη είναι η δουλειά του κρατους...και οχι να καταδικάζει 3 γενιες στην μιζερια......ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε όχι και του κράτους ΜΟΝΟ συντροφε...
    Είμαι σοσιαλιστής, αριστερός, δημοκράτης και μιλάω για κοινωνική δικαιoσύνη στη γειτονιά μου, στο γραφείο, κλπ και από την άλλη είμαι ΦΟΡΟΚΛΈΦΤΗΣ και ας κόψει τον κώλο του το Κράτος να με ανακαλύψει και να με πιάσει;
    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σύντροφε...
    ΚΟΙΝΩΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι αλλα αν δεν καταλεβουν απο αυτο που λες... μήπως πρεπει να βγουν οι εργαζομενοι παγανια?... η να παει το κρατος να δειξη τα δοντια του... που τα δειχνει μονο στους συνταξιουχους και τους χαμηλομισθους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή