Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Εμείς πάντως δεν ψηφίσαμε αυτό το ΠΑΣΟΚ...


Τι απίστευτος μικρομεγαλισμός είναι αυτός <σύντροφοι>, δεν ξέραμε ότι παλέψαμε να καθαρίσουμε το κίνημα από το <στίγμα> του Σημίτη, κάναμε τον κόσμο να δώσει στο κίνημα μια τελευταία ευκαιρία.. και τώρα μπροστά μας και οι <εκσυγχρονιστές> παρών, και η πολιτική τους και η νοοτροπία του βλ. Κυρία Τζακρη.. την ώρα που κόβουν από τους γερονταις τις συντάξεις αυτή φοράει πανάκριβα συνολάκια.. Τις είπε κανείς ότι ο συμβολισμός είναι πιο δυνατός από τον λόγο?... Γιατί μας ξευτιλιζετε έτσι?...Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΙΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ... ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΑΤΖΕΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ.. Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ...!!!!!!!!!!!

5 σχόλια:

  1. Η θεοδώρα Τζάκρη κύριε ήταν απο τα λίγα πολιτικά πρόσωπα που έδωσαν λεφτά στο ταμείο για την απόσβεση του χρεους. Επιπλέον ρωτήστε τον ταγο τις αριστεράς και της προοδου κύριο Τσίπρα πως και αποφάσισε να δώσει 14.000 ευρω σε πολυτελέστατο μαιευτήριο για την γέννηση του γιου του. Σίγουρα αυτή δεν ειναι η αριστερα που θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ χρειάζεται να δημοσιεύσω ένα σχόλιο που είχα κάνει στο καλό blog "Βαθύ ΠΑΣΟΚ" με αφορμή ένα άρθρο με τίτλο Κραυγές και ψίθυροι...
    Αφιερωμένο σε αυτούς που δήθεν κόπτονται για το ΠΑΣΟΚ...

    "Είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΘΛΙΒΕΡΟ να μιλάνε στελέχη του ΠΑΣΟΚ [για τις τουαλέτες της κ. Τζάκρη, λες και εκεί βρίσκεται το πρόβλημα της χώρας.] Είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΘΛΙΒΕΡΟ επίσης να μιλάνε για συνεργασία και κοινή δράση µε το νεοσταλινικό και ουσιαστικά δεξιό ΚΚΕ ή τον παρανοϊκό ΣΥΡΙΖΑ των Λαφαζάνη και Στρατούλη. Τι δουλειά έχει ο δημοκρατικός και αριστερός κόσμος του ΠΑΣΟΚ με αυτά τα αθύρματα και συνομιλητές του Σαμαρά; Ξεχάσαμε τις παλιές και νεότερες προδοσίες τους που τις πλήρωσε με αίμα και εξορίες ο ελληνικός λαός; Τον εμφύλιο, το βρώμικο 89, κλπ. Ξεχάσαμε ποιοί πρόδωσαν επί της ουσίας το Βελουχιώτη, τον Πλουμπίδη, τους Ακροναυπλιώτες; Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ έχουν καθήκον να μιλήσουν συγκροτημένα και πολιτικά και να δώσουν στην Ηγεσία (Πρόεδρο και Πολιτικό Συμβούλιο) να καταλάβει ποιο είναι το ιδεολογικό, το πολιτικό και το κομματικό τους καθήκον. Η συμβολή στην ανάκαμψη της οικονομίας , ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (τα είδατε πάνω από 150.000 μισθωτοί έκλεβαν το κράτος με ψεύτικες φορολογικές δηλώσεις) και συμμετοχή στην ανασυγκρότηση της Οργάνωσης είναι καθήκον όλων. Η πορεία προς ένα δημοκρατικό Συνέδριο είναι η λύση. Πολιτικός διάλογος μέσα στις οργανώσεις και την κοινωνία στη βάση του Καταστατικού μας και όχι σε 5ο φαλαγγίτικες εκδηλώσεις όπου καιροφυλακτούν οι καιροσκόποι των αριστερών λόγων και των αδιαφανών προθέσεων. Πασοκική δράση τώρα! Ανοιχτή, έντιμη, αριστερή όπως εμείς γνωρίζουμε. Όχι για να αντιμετωπιστεί κοντόθωρα αυτό που η Δεξιά (ΚΚΕ, ΝΔ) απεργάζονται για τις Δημοτικές εκλογές, αλλά για να διαφυλαχθεί πολιτικά ο χώρος που ανήκει στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, όπως το σφράγισε η 3η Σεπτέμβρη. Όπως είπε ο Αντρέας, το ΠΑΣΟΚ ανήκει στα μέλη του και την ελληνική κοινωνία και όχι σε κάποια [ιδεολογική ή κομματική] νομενκλατούρα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν διαφωνο γιαυτα που λετε για τον τσιπρα... απλα να τα πειτε σε εκεινους.. ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ...ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εκείνο το Πασοκ που ψηφίσατε ειναι απόλυτα συνυπεύθυνο για τη διαφθορά, το παρακράτος και το σημερινό χάλι της χώρας. Εκανε τη χώρα μπ...λο, ήρθε και η ΝΔ έχτισε άλλο ενα όροφο στο μπ...λο που βρήκε και έγινε το πλήρες ξεχαρβάλωμα! Αλλα ήδη δεν λειτουργούσε τίποτα! Για ποια Δημοκρατία μιλάμε? Υπάρχει ΙΣΟΝΟΜΙΑ? αν όχι ...τοτε δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A.G. δεν έχεις πολυ άδικο... αλλά να ξερεις ότι προσπαθήσαμε κυριος την πρώτη 4ετια του ανδρεα.. μετα.. αστα.. τελος παντον...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ... ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή