Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Τους πήραν .... με τις πέτρες και στο Facebook!!!!!


Από την σχετική ομάδα...
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK OI ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ!!!

Η Μάχη έχει ξεκινήσει, και θα είναι πολύμορφη και διαρκείς. Η απομόνωση των εθνοπατέρων που κυβέρνησαν μετά την μεταπολίτευση, αλλά και αυτών που ψήφισαν το μνημόνιο, πρέπει να ενταθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, στα καφενεία, στους χώρους εργασίας, αλλά και σε κάθε χώρο κοινωνικής συνεύρεσης. Έτσι λοιπόν και εμείς από εδώ από τον ηλεκτρονικό χώρο κοινωνικής δικτύωσης ζητάμε να το εγκαταλείψουν όλοι αυτοί που αποθήκευσαν τις ζωές μας αλλά και τις ζωές τον παιδιών μας…. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ!!!!, μπαίνουμε στα προφίλ τους μαζικά και τους καλούμε να το εγκαταλείψουν!!!!!!!!!!!

http://www.facebook.com/pages/EXO-APO-TO-FACEBOOK-OI-BOULEUTADES-TES-CHREOKOPIAS-KAI-TOU-DNT/142951075715434

4 σχόλια:

  1. Αστειότητες (και είναι και καλοκαίρι).
    Κοιτάχτε μην του την βαρέσει του ΓΑΠ και πάει σε εκλογές γιατί θα κλάψουνε μανούλες...
    Α, και κάτι άλλο φίλε "μη προνομιούχε": βγάλε το banner που έχεις δεξιά με τον ...Χρυσαυγίδη (!) γιατί κάτι τέτοια όπλισαν τα χέρια των δολοφόνων του άτυχου αστυνομικού στο κτήριο της Κατεχάκη.
    Οι 9 μήνες της παρούσας θητείας Χρυσοχοϊδη στο κωλο-υπουργείο Δ.Τάξης είναι οι καλύτεροι από το 1974 (αν εξαιρέσουμε κάποιο βερμπαλισμό και βασικά το συμβάν με το Μανώλη Γλέζο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αδιαφορουμε πια για τις εκλογες... αφου αυτοί που με τοσο κοπο ξαναβγαλαμε στην κυβερνηση, μας περνουν οτι κατακτησαμε τόσα χρόνια.... δεν μιλαω για το δημοσιο... και ειδικα τον ΓΑΠ που στηριξαμε εναντι εκσυχρονιστών και Βενιζελου... αλλά τελικά ολα αυτα ήταν για χαβαλε... ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ!!!... ΟΣΟ για τη φωτογραφία όπως όλες είναι συμβολική.. το προβλημα με τον συγκεκριμένο υπουργό είναι κανει μαγκιες στα πλαισια του μαρκεντιγκ σε 15χρονα και σε αοπλους εργατες... ενώ σε εγκληματιες κλπ.. τιποτα... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ μεγάλη μαλακία! Βούτυρο στο ψωμί τους! Άλλο που δεν θέλουν! Νομίζετε ότι έχουν όρεξη να διαβάζουν τα μπινελίκια του κοσμάκη; Από υποχρέωση το κάνουν. Άρα, εάν απαιτήσετε να φύγουν και βρουν την αφορμή να φύγουν... μια χαρά θα τους κάτσει. Φαντάζομαι να το "πιάσετε" και να απαιτήσετε κάτι πιο ουσιαστικό... Ας πούμε το να απαντούν σε κάθε ένα σχόλιο ξεχωριστά... Έτσι θα δείξουν πόσο μάγκες είναι για να έχουν θέση σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ.... ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!!!!!!!!! ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή