Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Χοντρό κράξιμο σε Παπουτση στο facebook… έκλεισε τα σχόλια!!!!!



Το τι γίνετε στα προφίλ των πολιτικών του μνημονίου και της χρεοκοπίας στο facebook δεν λέγετε.. Χαρακτηριστική περίπτωση Ο Χρήστος Παπουτσής, που ενώ κατά την προεκλογική περίοδο γέμιζε από θετικά σχόλια και διάλογο, και πολύ περισσότερο τον Ιανουάριο που αντιτασσόταν στις πρώτες περικοπές που σκεφτόταν η κυβέρνηση για μισθούς στο δημόσιο κάτω τον 2000 ευρώ!!! Η μεγάλη <<κολοτούμπα>> που από <αντάρτη> τον έφερε υμνητή και κλακαδόρο με στόχο μια υπουργική καρέκλα του έχει στοιχίσει ολοκληρωτικά. Τα γνωστά < like> εξανεμίστηκαν και την θέση τους πήραν αιχμηρά σχόλια διαμαρτυρίας από τους ίδιους τους ψηφοφόρους του, μέχρι που <μπλόκαρε> τα σχόλια και άφησε 3-4 χειροκροτητές… Εμείς απλά ντρεπόμαστε που … δεν ντρέπονται !!!!!!!

6 σχόλια:

  1. Δεν τους έφτανε ο χουλιγκανισμός κατά του Κακλαμάνη! Τώρα διαβάζουμε ότι το κομπλεξαριό και η περιφερόμενη αλητεία ξαναχτύπησε. Πράγματι έχει συμπηχθεί το "μέτωπο" που θα σώσει την ψωροκώσταινα... Κι εσύ "μη προνομιούχε" φίλε επιχαίρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κατάρ(α) του Αστακού

    Ο σκεπτικισμός και η αμφισβήτηση έχουν διαδεχθεί τον αρχικό ενθουσιασμό για την επένδυση στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας που παρουσιάστηκε ως «πράσινη»,ενώ την υποστήριξή του για τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με το καύσιμο LPG απέσυρε και ο δήμαρχος Αστακού.
    Εντός των ημερών αναμένεται και σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου του Αστακού,όπου θα προταθεί να αρθεί η έγκριση που είχε δοθεί για τη δημιουργία της μονάδας. Η δημιουργία αυτής της μονάδας είχε παρουσιαστεί ως «πράσινη επένδυση» του Κατάρ στην Ελλάδα, η οποία θα αφορούσε τη μεταφορά και αποθήκευση υγροποιημένου φυσικού αερίου στον Αστακό και την παραγωγή βιοκαυσίμων. Τελευταία, όμως, άρχισε να γίνεται γνωστό ότι η μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας θα χρησιμοποιεί ως καύσιμο το ρυπογόνο LPG.
    Στο Κατάρ σήμερα αναγκάζονται να το καίνε, προκαλώντας μεγάλες τιμές διοξειδίου του άνθρακα, για το οποίο από το 2013 θα πληρώνουν πρόστιμα.Γι' αυτό και έδειξαν ενδιαφέρον στην πρόταση μεταφοράς του στον Αστακό.
    Οι κινήσεις πολιτών της περιοχής όμως θεωρούν ότι θα υπάρξει μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση και αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα της μονάδας παραγωγής άλγης στη δέσμευση του διοξειδίου. Την άποψή τους ενισχύουν πρόσφατα δημοσιεύματα που φέρουν τον υπουργό Ενέργειας του Κατάρ να μιλά μόνο για τη μονάδα LPG, ενώ αποστάσεις συνεχίζει να κρατά και η Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία δηλώνει με νόημα ότι η ίδια δεν έχει υπογράψει για το LPG.

    http://www.enet.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι αλλους Σ Ω Τ Η Ρ Ε Σ !!!!!!!! ελεος ρε στεφανε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λες ρε παιδί μου stefanos τσ τσ τι αλητεία να ενοχλούν την κυβέρνηση βρέ τα παλιόπαιδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...αυτοί καθώς και οι κρατικοδίαιτοι πράκτορες και πρακτορίσκοι όλοι μετά τη μεταπολίτευση ήρθαν με σκοπό τη χρεοκοπία της Ελλάδος-και όσο αφήνεται σ'αυτούς το παιγνίδι ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΕΟΣ-ΗΔΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΝΕΤΑΙ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή