Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μέγα ξεφτίλα απο τον Γ. Παναγιωτακόπουλο!!!!! << Η μόνη λύση σωτηρίας της χώρας είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ>>


Η υπέρτατη ξεφτίλα των κρατικοδίαιτων στελεχών του ΠΑΣΟΚ δεν έχει τέλος. Μετά τον Πάγκαλο και το ιστορικό <<μαζί τα φάγαμε>> ήρθε και ο Παναγιωτακόπουλος της <<Αριστερής>>(τρομάρα τους) πρωτοβουλίας, να μας πέι οτι μονο το ΠΑΣΟΚ θα μας σώσει... Εμ βέβαια.. τόση μάχη έδωσε ο εν λόγω κύριος για να γίνει ο πρώτος >κολοτούμπας Παπουτσης υπουργός!!!.. τόσες <αριστερές> κραυγές έβγαλε για να διορίσει κολλητούς σε Δ.Σ. Οργανισμών... έβαλαν και τον Καρχιμάκη Γραμματέα του κόμματος... ε πως να μην πάρει πάλι την πράσινη σημαία στα χέρια ο κύριος..

Λές και οι μισθοι και οι συντάξεις επεστράφησαν!! Λές και οι τράπεζες και το κράτος σταμάτησαν να μας πίνουν το αίμα!! Λές και η χώρα άλλαξε τροχιά και μπήκε σε ανάπτυξη!! Λές και η ανεργία δεν θα παει στο 20% Λές και τα λουκέτα στους μικρομεσαίους σταμάτησαν!!

Παρόλα αυτά ...αυτός υπόσχεται ότι και καλά θα <δίνει μάχες>
ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΥΤΑ <ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕ>!!!!
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ!!!
ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ!!!

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ....

(3-9-2010 Χρέος μας η ανατροπή σας “Σύντροφοι”)

ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

(εδώ οι άθλια δήλωση νομιμοφροσύνης του....)

<<Με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα σε sites, για υποτιθέμενες συναντήσεις, θέλω να δηλώσω τα εξής: Καμία συνάντηση, με κανέναν ούτε προγραμματίστηκε ούτε φυσικά και έγινε. Οι κακοήθειες και η παραπληροφόρηση δεν έχουν όρια. Η μόνη λύση σωτηρίας της χώρας είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ και... μέσα σ' αυτό, όπως πάντοτε, θα δίνω τις μάχες μου. Οι κατασκευασμένες δυνάμεις κομμάτων – αποκομμάτων δεν έχουν καμία τύχη στην Ελλάδα. Γ. Παναγιωτακόπουλος Μέλος Ε.Σ. του ΠΑ.ΣΟ.Κ>>


4 σχόλια:

  1. Ποια ειναι η ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ; Γιατι βγαζω κι εγω μια ανακοινωση, ΕΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στα συνδικατα μας τους ξερουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To ΠΑΣΟΚ δεν έχει σχέση με το Σοσιαλισμό..Είναι η πιό καλά οραγνωμένη Νεοφιλελεύθερη Παράταξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re konstantine... sosialiston leme anentaxton...oxi pasok.. ektos kai an sosialistes eiste mono ekei sto deksio neofileleythero pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή