Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ!!


Είναι απίστευτα όλα αυτά που συμβαίνουν και με τον τρόπο που συμβαίνουν.

Το κράτος και η κυβέρνηση μέσα στον πανικό τους κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Η αστυνομία πλέον και η δυνάμεις καταστολής επιτίθενται με απίστευτη βαρβαρότητα αδιάκριτα.

Περνάνε με την μορφή του κατεπείγοντος το γκρέμισμα κατακτήσεων 50 ετων και πλέον. Τρέχουν να το ψηφίσουν πριν την Τετάρτη.

Ε και? Σίγουρα θα βρείτε 150+ αβουλα κακομιριασμένα απο το βόλεμα και τη μάσα βουλευτάκια, και άλλα τόσα της Νέας Δημοκρατίας και της Ντόρας και του Καρατζαφέρη που θα πούν ένα υποκριτικό όχι... σαν να είναι να μεγάλο ΝΑΙ (πέρνα τα εσυ.. να μην αναγκαστούμε να τα περάσουμε ολοι μαζί..)

Απο την άλλη η κοινοβουλευτική αριστερά (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) θα πράξει τον καθήκον της στη βουλή και στο δρόμο.. που όμως δεν αρκεί πια.

Είναι η ώρα που πρέπει να πουμε επιτέλους ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ!!!!...και αφού δεν μπορούν να το πουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ!!!!!!

Όλοι στους δρόμους και στα συλλαλητήρια παντού σε όλη την Ελλάδα!!!

Όλοι σε αγώνα διαρκείας με καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, διαδηλώσεις!!


ΑΜΕΣΗ παραίτηση του προεδρείου της ΓΣΕΕ και να αναλάβουν των συντονισμό του αγώνα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και η Γενικές τους Συνελεύσεις.


Καλούμε την αστυνομία να μην μπει φραγμός στην ειρηνική μας εξέγερση, αλλά τους δηλώνουμε ότι αν επιλέξουν το αντίθετο είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε!!!


Η ώρα έφτασε... Ας κάνουμε το χρέος μας απέναντι στους εαυτού μας, στα παιδιά μας και στους γονείς μας...


ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!


ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου