Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μέγα ξεφτίλα απο τον Γ. Παναγιωτακόπουλο!!!!! << Η μόνη λύση σωτηρίας της χώρας είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ>>


Μέγα ξεφτίλα απο τον Γ. Παναγιωτακόπουλο!!!!! << Η μόνη λύση σωτηρίας της χώρας είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ>>

Η υπέρτατη ξεφτίλα των κρατικοδίαιτων στελεχών του ΠΑΣΟΚ δεν έχει τέλος. Μετά τον Πάγκαλο και το ιστορικό <<μαζί τα φάγαμε>> ήρθε και ο Παναγιωτακόπουλος της <<Αριστερής>>(τρομάρα τους) πρωτοβουλίας, να μας πέι οτι μονο το ΠΑΣΟΚ θα μας σώσει... Εμ βέβαια.. τόση μάχη έδωσε ο εν λόγω κύριος για να γίνει ο πρώτος >κολοτούμπας Παπουτσης υπουργός!!!.. τόσες <αριστερές> κραυγές έβγαλε για να διορίσει κολλητούς σε Δ.Σ. Οργανισμών... έβαλαν και τον Καρχιμάκη Γραμματέα του κόμματος... ε πως να μην πάρει πάλι την πράσινη σημαία στα χέρια ο κύριος..

Λές και οι μισθοι και οι συντάξεις επεστράφησαν!! Λές και οι τράπεζες και το κράτος σταμάτησαν να μας πίνουν το αίμα!! Λές και η χώρα άλλαξε τροχιά και μπήκε σε ανάπτυξη!! Λές και η ανεργία δεν θα παει στο 20% Λές και τα λουκέτα στους μικρομεσαίους σταμάτησαν!!

Παρόλα αυτά ...αυτός υπόσχεται ότι και καλά θα <δίνει μάχες>
ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΥΤΑ <ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕ>!!!!
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ!!!
ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ!!!

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ....

(3-9-2010 Χρέος μας η ανατροπή σας “Σύντροφοι”)

ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

(εδώ οι άθλια δήλωση νομιμοφροσύνης του....)

<<Με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα σε sites, για υποτιθέμενες συναντήσεις, θέλω να δηλώσω τα εξής: Καμία συνάντηση, με κανέναν ούτε προγραμματίστηκε ούτε φυσικά και έγινε. Οι κακοήθειες και η παραπληροφόρηση δεν έχουν όρια. Η μόνη λύση σωτηρίας της χώρας είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ και... μέσα σ' αυτό, όπως πάντοτε, θα δίνω τις μάχες μου. Οι κατασκευασμένες δυνάμεις κομμάτων – αποκομμάτων δεν έχουν καμία τύχη στην Ελλάδα. Γ. Παναγιωτακόπουλος Μέλος Ε.Σ. του ΠΑ.ΣΟ.Κ>>

1 σχόλιο:

  1. Τί να πιστέψεις πιά!Ποιό ΠΑΣΟΚ,ποιό πανελλήνιο και ποιό σοσιαλισμό,ποιό κίνημα και ποιόν πατριώτη?Δε βλέπετε τί κάνουν,ποιά σχέση έχουν με τη φιλοσοφία του ΠΑΣΟΚ ποι ίδρυσε ο αείμνηστος Ανδρέας,με τα λάθη του,με τις ανοησίες του.Ποτέ όμως δε πρόδωσε αυτό το λαό,ποτέ δε του είπε ψέματα,ήθελε να τον κάνει περήφανο,ήθελε να του δώσει ψωμί άσχετα αν ήταν δανεικό,αν και αυτός ο λαός παρεξήγησε την αγάπη του και περιδρόμιασε αλλά και με αχαλίνωτη βουλιμία νόμισε ότι η δημοκρατία είναι ασυδοσία.Αυτός ο λαός και πάλι δε φταίει,διδάχτηκε τη βουλιμία των συντρόφων του Ανδρέα που βρήκαν πεδίο δράσης για να γίνουν γνωστοί(βλέπε Κατσιφάρα)και τρανοί οικονομικά για να κορδώνουν τη φτώχεια του μυαλού τους.Όλοι αυτοί σήμερα οι ρπώην άγνωστοι και πειναλέοντες είναι σπουδαίοι πολιτικοί,τρανά πολιτικά ζώα,εθνοσωτήρια όντα στις επάλξεις του Ελληνισμού.Καημένε Αντρέα εσύ έφυγες νωρίς,και καλά έκανες,γιατί θα πέθαινες δυό φορές με τα καμώματα του γιού σου και των εκλεκτών λαμογιών που ανέδειξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή