Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ


ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Κυνηγι απο μπατσους μεσα σε πολυκατοικια

0:07πμ, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ανεβαζω φωτο απο μπατσους που μας κυνηγησαν μεχρι την εισοδο της πολυκατοικιας στα Εξαρχεια! Σε πεσιμο απο μπατσους που εγινε σε κοσμο που αραζε δερβενιων και ζωοδοχου πηγης και χαζευε τι γινοταν στο μεσολογγιου και τζαβελλα, μας κυνηγησαν μεχρι την εισοδο της πολυκατοικιας μας, οπου μας βριζαν,απειλουσαν οτι θα μπουν μεσα και χτυπαγαν κουδουνια για να τους ανοιξουν να μπουν μεσα. Μετα αφου βγηκαμε στο μπαλκονι να δουμε τι γινεται η ιδια διμοιρια απειλουσε οτι θα ανεβουν πανω, οτι ξερουν που μενουμε και αλλα τετοια ωραια

9:28μμ, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Οι μπάτσοι επιτέθηκαν στην συγκέντρωση στη Μεσολογγίου. Έριξαν πολλά χημικά και ο κόσμος αναγκάστηκε να διαλυθεί.
Δεν είχαν μόνο στόχο τον κόσμο αλλά και το ίδιο το σημείο συγκέντρωσης. Έτσι, έχουν μπαστακωθεί εκεί τα γουρούνια, ενώ άλλοι τρέχουν τον κόσμο σε διάφορα κατευθύνσεις.
Παρόλα αυτά, ο κόσμος ανασυντάσσεται και γίνεται μάχη σχεδόν για να καταφέρουν οι διαδηλωτές να διώξουν τα γουρούνια από το σημείο της δολοφονίας.

10:09μμ, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

σπύρου τρικούπη και τοσίτσα χοντρό σκηνικό με πέσιμο και πολύ ξύλο. έχουν δέσει κόσμο. πολύ ξύλο παιδιά.τι να πω.

από Πρώτη γραμμή 0:51πμ, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

...είναι δυνατότερο όχι μόνο από τα κελιά αλλά και από τις χειροπέδες!
Λίγο μετά το πέσιμο των μπάτσων στη Σπ.Τρικούπη συναντήσαμε σε κάποιο στενό νεαρό άντρα να παραπατάει και να σωριάζεται σε ένα περβάζι.
Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν άλλο ένα θύμα του χημικού πολέμου, όπως εκείνο το παιδί που λιποθύμησε στην Τζαβέλλα και σπεύσαμε να του δώσουμε τις πρώτες βοήθειες. Φανταστείτε την εκπληξή μας όταν πλησιάσαμε και είδαμε το δεξί του χέρι να είναι δεμένο με χειροπέδα!
Ο σύντροφος ήταν ανάμεσα στα άτομα που διέφυγαν τον εγκλωβισμό των μπάτσων στην Σπ.Τρικούπη, ήταν χτυπημένος στο κεφάλι, σοκαρισμένος αλλά ελεύθερος!
Τον καθησυχάσαμε, τον περιποιηθήκαμε και το ομορφότερο απ'όλα?
Κάποια άγνωστη μέχρι πριν πόρτα, άνοιξε για να τον φιλοξενήσει αυτές τις δύσκολες ώρες...
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ
ΟΣΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ-ΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ Ν'ΑΝΟΙΞΕΤΕ-
ΜΕ ΟΣΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΤΕ,
ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ...

1:06πμ, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΜΑΤ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!!!

2:08πμ, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ήμουν πολυτεχνείο μέχρι τις 11 και κάτι, επιβεβαίωνω αυτό για τη σύλληψη έξω απ'την πόρτα στη στουρνάρη, το παλικάρι δεν πρόλαβε να μπεί μέσα και του την έπεσε μια ομάδα ματάδες που ήταν απ'τα αριστέρα της εισόδου κι άλλη μια που ήταν απο δεξιά, τον κοπανάγανε όλοι μάζι (πάνω απο 10) με κλωτσίες, γκλοπιές κλπ, πολύ ξύλο. Επίσης οι ματάδες έξω απ'το πολυτεχνείο είχανε 5-6 δυνατούς φακούς, μας τους σκάγανε στη μάπα για να τυφλωνόμαστε και μας πετάγανε πέτρες και μπουκάλια (!!) Επίσης ένας ματάς έξω απ'την κάτω είσοδο της στουρνάρη, την ώρα που τρώγανε βρισίδα και γιουχο, γύρισε κι έκανε ναζιστικό χαιρετισμό σαν αυτον που κάνουν τα αυγά! Χύμα...

από antifa 7:55πμ, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

γυρω στη 1και κατι ματ πετοντας πετρες μπηκαν μεσα στο πολυτεχνειο απο την εισοδο στουρναρη!εμειναν για μερικα λεπτα μεσα και αποχωρισαν παλι πετοντας πετρες!!ολοι στον δρομο!!

Χανια

Συλληψεις 13χρονων μαθητών

10:59πμ, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Συμφωνα με διαφορα μμε στα χανια οι μπατσοι επιασαν δυο 13χρονους και ενα ακομα ατομο.
Τα δυο παιδακια τα κατηγορουν για απροκλητες σωματικες βλαβες σε μπατσο (τωρα τι ζημια να κανει ενα παιδακι στο γουρονι),για εμπρησμο (καδου),για φθορα ξενης περιουσιας και για διαταραξη κοινης ησυχιας.
Και ολα αυτα γιατι συμφωνα με τους μπατσους κατα τη διαρκεια της πορειας μπηκε φωτια σε ενα καδο.
Τους αφησαν το βραδυ μαζι με τον αλλο συλληφθεντα.
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

Κομοτηνή

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010
Πορεία 6/12 και Κατάληψη Νομικής ΔΠΘ

1ον
Σήμερα πραγματοπoιήθηκε, όπως σε όλη την Ελλάδα πορεία για το θάνατο του Γρηγορόπουλου, με μαζίκή προσέλευση και παλμό για τα δεδομένα της πόλης, κύριως από φοιτητικούς συλλόγους.
2ον
Το βασικό κινηματικό νέο στην πόλη, όμως, είναι ότι σήμερα πέρασε για δεύτερη και καθοριστική φορά (και αυτή τη φορά συντριπτικά) κατάληψη στη Νομική ΔΠΘ, με πρόταση του Συντονιστικού (όπου συμμετέχουν Αριστεροί, Αυτόνομοι, κλπ.), χωρίς συμμέτοχη της ΠΑΣΠ και παρά την μέχρι τώρα πανίσχυρη ΔΑΠ!!
Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί πορεία και το Σάββατο 11/12 θα γίνει μετακίνηση για συμμετοχή στη σύνοδο Πρυτάνεων στο Λαύριο.
Η κατάληψη στην Πρυτανεία από Σύλλογο Οικοτρόφων συνεχίζει, όπως και Φιλολογίας. Αύριο συνελεύσεις σε ΔΟΣΑ και ΤΕΦΑΑ.
Πρώτος στόχος: ικανοποίηση των αιτημάτων σχετικά με τη σίτιση, μεταφορά και στέγαση
Βασικός στόχος: Από Γενάρη η χώρα να πάρει φωτιά!
Venceremos

Βόλος

Ενημέρωση για όλη την πορεία και τις συγκρούσεις

0:25πμ, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010
Εκτενής ενημέρωση για την πορεία και τις δράσεις της.

Η πορεία ξεκίνησε στις 18.30 από το πανεπιστημιακό κτήριο Παπαστράτος(Θόλος) με πολύ δυνατό παλμό και οι διαθέσεις για σύγκρουση ήτανε εμφανείς και αριθμούσε 1700-2000 διαδηλωτές.Από τα πρώτα 5 λεπτά περίπου της έναρξης της πορείας ο κόσμος ξεκίνησε συγκρούσεις που μερικές φορές πήρανε μεγάλη έκταση.

¨Εγινε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και καθόλη την διάρκειά της,υπήρχανε έντονες συγκρούσεις από την ουρά της πορείας όπου βρισκότανε το α/α μπλοκ(που αριθμούσε περίπου 300 ατομα).Οι δυνάμεις καταστολής απαντούσανε με βροχή από δακρυγόνα σε πολύ μεγάλη έκταση και κυριολεκτικα πνίξανε την πορεία από την κεφαλή μέχρι την ουρά.Παντού οδοφράγματα για να ασφαλίσουμε την πορεία.

Όταν η πορεία πέρασε από την Νομαρχεία η οποία δέχθηκε επίθεση,έγιναν επιθέσεις σε τράπεζες και οι διμοιρίες (4 ακολουθούσανε και άλλες 2 στα στενά)σαν πιστά σκυλιά απαντήσανε με δακρυγόνα και επιθέσεις στον κόσμο για να υπερασπιστούνε τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

Στην διαστάυρωση 2 κεντρικότατων δρόμων καθώς η πορεία επέστρεφε στον Θόλο,έγινε κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα του Βόλου.Στο συγκεκριμένο σημέιο εμφανίστηκαν 2 διμοιρίες απο τα στενά και επιτέθηκαν στην ουρά και μέση της πορείας με υπερβολικά πολλά δακρυγόνα,φισουνίες και με γκλομπ.Εγκλωβίστηκαν σε κύκλο περίπου 100 άτομα,επικράτησε πανικός,έγιναν συγκρούσεις σώμα με σώμα.Η κατάσταση ήτανε πραγματική κόλαση.Εκέι γίνανε οι προσαγωγές και οι τραυματισμοί συντρόφων(ενας νεαρός εθεάθη αιμόφυρτος).

Τελικά καταφέραμε να απεγκλωβιστούμε κινούμενοι από τον παραλιακό δρόμο στο Θόλο.Εκεί συνεχίστηκαν οι συγκρούσεις σε 3 σημεία γύρω από το πανεπιστήμιο πίσω από οδοφράγματα.

Εν συνεχεία μας εγκλωβίσανε μέσα στο πανεπιστήμιο αλλά εξαπολύσαμε νέα συγκροτημένη επίθεση στις διμοιρίες με πολλές πέτρες και με βόμβες μολότοφ.Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν και τα τσογλάνια της ΔΙΑΣ οι οποίοι μετά από επιθέσεις αναγκαστήκανε να υποχωρήσουνε όπως και μία διμοιρία.

Μετά από αρκετές συγκρούσεις έγινε αποχώρηση από τον παραλιακό δρόμο,όπου η ασφ-αληταρεία έκοβε βόλτες,αλλά δεν καταφέρανε να προσεγγίσουνε τον κόσμο.

Απολογιστικά υπήρξανε 13 προσαγωγές οι οποίοι αφέθησαν μετά από ώρα ελεύθεροι.
Αρκετοί τραυματίες για τους οποίους δεν μπορούμε να ενημερώσουμε.

Φωτογραφικό υλικό εν αναμονή.

ΥΓ: "Κύριοι" εξουσιαστές μην νομίζετε πως με την σημερινή σας επίθεση(σε όλες τις πορείες)μας τρομάξατε,δεν πρόκειται να κλειστούμε σπίτια,μας φορτίζετε με περισσότερο μίσος και οργή.Τα ξαναλέμε στους δρόμους.

ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ-ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

(Τα κείμενα είναι αντιγραφή απο το indymedia ας έχουν ορθογραφικά λάθη, γραφόντουσαν ώρες έντασης. Θα μπορούσαμε να τα διορθώσουμε αλλά η αυθεντικότητα τους έχουν μεγαλύτερη σημασία από την ορθογραφία τους..)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου