Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΤΩΡΑ!!!!!!


Από την ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε στα αυτιά μας αυτό που ακούσαμε από τα χείλη του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ κ. Παναγόπουλου. (λέμε πρώην γιατί μετά από αυτό δεν θα τολμήσει ούτε σε συνεδρίαση να ξαναπάει…εννοείτε ούτε σε δημόσια εκδήλωση, άρα δεν θα είναι πλέον πρόεδρος) Την ώρα που δεχόμαστε την πιο βάρβαρη ταξική επίθεση από το 1950 (ίσως και πιο πριν), την ώρα που στις 8 -10 εκδικάζετε το μνημόνιο και η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει 24 Απεργία, (για την προηγούμενη στις 7) αυτός δηλώνει ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος κινητοποιήσεων το μνημόνιο είναι μονόδρομος!!!!! Ευθύνη όμως δεν έχει μόνο ο ίδιος, έχουν και τα σωματεία των ΔΕΚΟ, τα εργατικά κέντρα και κυρίος η ΠΑΣΚΕ που τον ξαναψήφισε (εμείς σας τα λέγαμε συνάδελφοι και πρώην σύντροφοι). Μετά από αυτήν την εξέλιξη :


1. Καλούμε τα Εργατικά Κέντρα και τα Σωματεία των ΔΕΚΟ να κηρύξουν αυτά απεργία για τις 7-10 μαζί με το ΠΑΜΕ και την ΑΔΕΔΥ.
2. Να κινηθούν οι καταστατικές διαδικασίες για την καθαίρεση του κυρίου η την αυτόβουλη παραίτηση του ΠΡΙΝ τα συλλαλητήρια στις 29-9 μέρα πανευρωπαϊκής δράσης. Γιατί αλλιώς θα εξελιχθούν σε λαϊκή απαίτηση να εκδιωχτεί όλη η Διοίκηση της ΓΣΕΕ.
3. Καλούμε όλους τους συντρόφους και συναδέλφους που έχουν παραμείνει στην ΠΑΣΚΕ να ανεξαρτητοποιηθούν και να ενωθούν σε σχήματα με συναδέλφους της ριζοσπαστικής Αριστεράς .


ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΩΝ!!!!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ!!!!!!!!!!

2 σχόλια: