Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Προσπάθεια παρεμπόδισης και χτυπήματος των σημερινών διαδηλώσεων!


Κάτω από τις φωνές των διαδηλωτών συνεδρίασε το υπουργικό συμβούλιο σε αποθήκη στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Από την συμβολή των οδών Ερμού με Βενιζέλου ξεκίνησε η πορεία των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και οργανώσεων και μελών της εξωκονοβουλευτικής αριστεράς με κατεύθυνση το λιμάνι. Μία έκπληξη περίμενε τους διαδηλωτές όταν φτάνοντας στην Τσιμισκή μια κλούβα των ΜΑΤ και μεγάλος αριθμός διμοιριών τους απαγόρευσαν την διέλευση. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν απρόκλητα στους διαδηλωτές προσπαθώντας να τους απωθήσουν. Μετά από την αποφασιστικότητα και την πίεση των διαδηλωτών η πορεία, σε κλοίο από δυνάμεις των ΜΑΤ, έφτασε στο Λιμάνι όπου συνάντησε τη συγκέντρωση των δασοπυροσβεστών με το σύνθημα "Πάρτε πυροσβέστες να σβήνουν τις φωτιές και οχι ματατζήδες να δέρνουν φοιτητές". Λίγο αργότερα κατέφθασε και η μηχανοκίνητη πορεία των εργαζομένων στον ΟΣΕ εν μέσω χειροκροτημάτων.
Ο κόσμος που έτυχε να περνάει υποστήριξε το δικαίωμα των συγκεντρωμένων στην διαδήλωση.
Το σύνθημα που φώναξαν οι διαδηλωτές "Ξεπουλούν ΟΣΕ, ΔΕΗ, ταχυδρομεία, το μόνο που θα μείνει είν' η αστυνομία" περιγράφει ακριβώς τη πολιτική της κυβέρνησης. Επίθεση και καταστολή!
http://antigeitonies.blogspot.com/

5 σχόλια:

  1. Σύντροφε "Μη Προνομιούχε"
    αν δω νέο banner με το Παπουτσή
    σταυρωμένο με τον αγκυλωτό ως Παπουτσαυγήτη,
    ε, θα τρελαθώ εντελώς!

    Το σύνθημα που πρέπει να φωνάξουν
    οι διαδηλωτές στη Σαλονίκη είναι:
    "Γιώργο Μαζί
    για να πεθάνει η φοροκλοπή"...
    "Σαμαρά, Σαμαρά
    θα σε στείλουμε να βρεις τον κοιλαρά"...
    κλπ...

    Α, και βγάλε το banner
    που προσβάλει τον Χρυσοχοϊδη
    που υπήρξε υποδειγματικός Υπουργός
    στο Δημόσιας Τάξης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα τα δειτε ολα αληταραδες... παπουτσια...αυγα...πετρες.. θα φυγετε με ελικοπτερα !!!!!!!.... ψιτ... στεφανε... οταν αυτοι οι αλητες παπανδρεου σαμαρα καραμανλης θα φευγουν απο την ελλάδα... το ξυλο θα το φατε εσεις που ακομα τους στηριζετε!!!!!!! πρασινο-ρουφιανοιι!!!!!!!!!!!!!!...κοπροσκυλα....ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωχ εμφύλιος μου μυρίζει!Σιγά ρε παιδιά,ηρεμήστε,όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να πράξουν αν αγαπάνε αυτή τη πατρίδα.Σταματήστε να τσακώνεστε,αυτό θέλουν,δημιουργούν έριδες μεταξύ των ελλήνων για να περνάνε τα αναίσχυντα μέτρα τους.Είναι πασίγνωστο ότι δεν υπάρχει λαική συναίνεση,και το ξέρουν καλά όλοι τους,ξέρουν ότι κάνουν πράγματα απαράδεκτα, αντιδημοκρατικά και αντιδημοφιλή,μα κάνουνε πως δεν το ξέρουν,σφυράνε αδιάφορα,αλλά θα φάνε τέτοιο μαύρισμα στις εκλογές που θα αναγκαστούν να οδηγηθούν σε προκήρηξη εθνικών εκλογών.Είναι η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από αυτό το τόπο,ξεπέρασε ακόμη και αυτή του Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala toy karamanlh den thn kseperna kaneis... alla ontos ...mayro sta kommata toy mninomioy kai ths xreokopias... MAYRO SE PASOK-ND-LAOS-KAI NTORA... OPOY TOYS BRISKOYME KINIGI KAI FTYSIMO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζάμπα κοπος...
    Πήγατε ολόκληρο ταξίδι στη Σαλονικη
    για το τίποτα!
    Σας πρόλαβε ο εθνικόφρονας ακτινολόγος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή