Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ιπποκράτους και Ρηγίλλης...πίσω από τον Δημαρά!!!


Η αδύναμη υποψηφιότητα του Β Κικίλια, σε συνάρτηση, με το ισχυρό πλέον μέτωπο Σοσιαλιστών (διαφωνούντων απο το Πασοκ) και της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΝ), με υποψήφιο για την Αττική τον Αλέξη Μητρόπουλος, έχει αναγκάσει τα επιτελεία των δύο μεγάλων κομμάτων σενάρια διάσπασης της δυναμικής του γνωστού Καθηγητή, με την προώθηση της υποψηφιότητας Του Βουλευτή Γιάννη Δημαρά. Όπως αναφέρει το http://www.aftodioikisi.gr/ <<Η εξέλιξη αυτή χαρακτηρίζεται από γνωστό δημοσκόπο ο οποίος μετράει αυτό το διάστημα με κυλιόμενες δημοσκοπήσεις την Περιφέρεια Αττικής «βούτυρο στο ψωμί» καταρχήν του Βασίλη Κικίλια και δευτερευόντως του Γιάννη Σγουρού.
Είναι ενδεικτικό ότι στα αποτελέσματα των ερευνών που δημοσιοποιήθηκαν ο Βασίλης Κικίλιας «παλεύει» για τη δεύτερη θέση με τον Αλέξη Μητρόπουλο. Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και της εν εξελίξει έρευνας της συγκεκριμένης εταιρείας, χωρίς όμως να έχει μετρηθεί ο Γιάννης Δημαράς.
Και όπως τονίζει ο συγκεκριμένος δημοσκόπος στην αυτοδιοίκηση gr «είναι σαφές ότι από τη στιγμή που η λεγόμενη ‘αντιμνημονιακή’ ψήφος την οποία δεν μπορεί να εκφράσει ο Β. Κικίλιας θα ‘σπάσει’ στα δύο, ο υποψήφιος της ΝΔ έχει πλέον πολύ μεγάλες πιθανότητες να περάσει στο β΄ γύρο».

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η εξέλιξη ενθαρρύνετε και απο κύκλους της Ιπποκράτους, που προτιμούν να έχουν στον δεύτερο γύρο απέναντι τους τον Β.Κικίλια παρά τον Αλέξη Μητρόπουλο.
Να θυμίσουμε ότι Γ. Δημαράς ψήφισε ΝΑΙ στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, παρακαλούσε μέχρι τελευταίας να πάρει το χρίσμα από τον Παπανδρέου.. και μόλις χτες δήλωσε οτι ...το κόμμα του είναι το ΠΑΣΟΚ.. αφήνοντας να υπονοηθεί οτι δεν κάνει του κεφαλιού του...

4 σχόλια:

  1. θα παρετε τα αρχιδια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχίσαμε τις δικαιολογίες και φανταζόμαστε σαμποτάζ από την Ιπποκράτους; Λιγάκι σοβαρότητα και ψυχραιμία δεν βλάπτει. Αλλά ρε παιδιά, αφού και ο Αλέξης έχει ρεύμα και ο Γιάννης το ίδιο γιατί δεν κάνετε αυτό που τόσο χαριτόβρυτα δήλωσε ο Αλέξης ο Εργατολόγος; Δηλαδή αφού θέλει ο Δημαράς να πάει για κυβερνήτης Αττικής να παραιτηθεί ο έμπλεος δημοκρατικών και αριστερών ευαισθησιών κ. Μητρόπουλος. Αυτά δεν μας τσαμπουνάει μέρες και μέρες τώρα, με κορυφαίο παράδειγμα τη βραδιά που συνεντευξιάστηκε στο ΜΕΓΑ και γέλασε όλη η Ελλάδα; Εκτός και οι προσυμφωνίες "κάποιων" με τον σουρομαδημένο ΣΥΡΙΖΑ προβλέπουν ένα ΠΑ.ΡΙΖ.Α στα μέτρα του αριστερού ριζοσπαστισμού, που τόσο γουστάρει ο έτερος Αλέξης. Έτσι θα αναπληρωθούν και οι απώλειες που δημιούργησε ο Αλαβάνος...
    Άντε καλοχώνευτος ο μπακλαβάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, ξέχασα, συγνώμη...
    ΠΑ.ΡΙΖ.Α = Πασοκογενής Ριζοσπαστική Αριστερά
    ή Πασόκοι Ριζοσπαστες Αριστεροί
    ή ότι άλλο προτιμάτε...
    (το ίδιο κάνει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. stefane?? posa pairneis re mpagasa giaythn th doyleia poy kaneis???....

    ΑπάντησηΔιαγραφή